Melyik jobb yamaha mt-125 vagy ktm duke 125?
Figyelt kérdés
B125 jogsim van és nen tudom eldönteni hogy melyiket vegyem meg. Yamaha drágább de jobban néz ki és "szerintem" megbizható. Ktm viszont olcsóbb.
Esetleg leírnátok saját tapasztalaitokat, véleményeitek.
Kérem csak olyan írjon aki ismeri legalább az egyiket
2016. aug. 10. 15:17
1/3 BiTOPro97 válasza:
KTM Duke egy kiforrottabb, és a területen is a KTM már régi motoros. ;)
Viszont Yamaha nagyot alkotott az első ebben a kategóriában megjelent motorjával.
Én motorban nagyon japán párti vagyok, de a KTM, BMW például jó európai motor gyártok.
Japán motornál van védő vám is az árban, nem?
2/3 BiTOPro97 válasza:
A Honda CBF125 csak indiai gyártás miatt esik ki nálam ?is? a sorból, pedig ott is tudnak, csak nem minden üzemben.
3/3 anonim válasza:
A yamaha nagyobb, magasabb üléssel, kicsivel több a hely rajta. A KTM-en 10mm-el alacsonyabban ülsz, szűkebben fordul, alul nyomatékosabb, érzékenyebb gép mint a yamaha. Én a duke-ot vinném, olcsóbb és nekem külsőre jobban tetszik, meg szerintem egyedibb az egész motor, nem sok jön ilyen veled szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!