Miért ellenségeskedik a két márka?
Sose értettem ezt.Honda vs Vw.Itt van ez a bizonyos smoke and charm dolog is.Miért jó az nekik,hogy lehurrogjuk a Hondákat és fordítva is.Honda fan vagyok de semmi bajom a Vw-kel.De a kettő nem is egy kategória.A honda 1.6Vtec lehet pörgetni picit nyomni néha bár nemtul kedvező a fogyasztás a Vw viszont jó és takarékos 1.9tdi pont elég a nagy kirándulásokhoz.De mire jó az, hogy elindulnak és úgy okádja a feketét mint az állat? Akinek Hondája vsn és erős gyárilag akkor hadja úgy ne hajtsa agyon akinek meg tdi-je van az örüljön neki hogy nem eszik sokat ugyanúgy megbízható.
Béke!
először is, nem ellenséges senki..(legfeljebb te)
az autógyárak nagyon is jól tudják, mire képes a másik, mivel rukkol ki legközelebb.
Ugye tudod, hogy az esztergomi suzuki nem csak suzuki jelvényű autót gyárt? a szalagon egymás mögött jön le ugyanolyan autó csak négyféle orzág négyféle márkajelzésével...aztán az utcán a pleb's versenyez, melyik a jobb..
azt is tudod ugye, hogy vannak erőforrás(motor)gyártó cégek, akik több országba is szállítanak motort nagy tételben, méghozzá látszatra konkurens cégek..
a piacgazdaság, és az egyre vékonyodó (extra)profit rákényszeríti a gyártókat a háttéralkukra..
itt ejrópában van olyan gyár, melyben egyszerre készül wv és a konkurens márka is..nem is hinné a földi halandó, hogy melyik konszern ural ismert világmárkákat..
(csak egy fájó példa: a Bentley motorterében BMW motor termeli a hatszáz lovat. na ezért nem is kell)
akinek okádja a dízelje a füstöt, annak több műszaki oka is lehet..ugyanígy a benzineseknél is..
a feldobott témán kár filózni, előtte alaposan gúglizni kellene..
Talán jobb ha nem tudod,hogy a Honda kocsidon díszelgő made in Japan feliratot melyik országban ragasztották fel. amikor merő kíváncsiságból végigkutattam a kocsim alkatrészeinek eredetét..igencsak meglepődtem. pedig nekem is "jobb" kocsim van.
amiről nem tudunk, az nem fáj.
Nekünk Hondánk volt a családban.Szerettem meg minden de nem vagyok ellenséges attól.Nem vetem meg egyik autót sem, ameddig nincs vele tapasztalatom.Kinek nem inge ne vegye magáta.Semmi bajom a Vw.kel se a Ladákkal se semmivel.Mindössze csak kíváncsi voltam miért ilyen morbidok az emberek.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!