Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ellenségeskedik a két...

Miért ellenségeskedik a két márka?

Figyelt kérdés

Sose értettem ezt.Honda vs Vw.Itt van ez a bizonyos smoke and charm dolog is.Miért jó az nekik,hogy lehurrogjuk a Hondákat és fordítva is.Honda fan vagyok de semmi bajom a Vw-kel.De a kettő nem is egy kategória.A honda 1.6Vtec lehet pörgetni picit nyomni néha bár nemtul kedvező a fogyasztás a Vw viszont jó és takarékos 1.9tdi pont elég a nagy kirándulásokhoz.De mire jó az, hogy elindulnak és úgy okádja a feketét mint az állat? Akinek Hondája vsn és erős gyárilag akkor hadja úgy ne hajtsa agyon akinek meg tdi-je van az örüljön neki hogy nem eszik sokat ugyanúgy megbízható.

Béke!

2016. aug. 8. 21:57
 1/8 Tomcatters ***** válasza:
100%
Én is Hondás vagyok..... Én pl nem utálom a VW seket se a TDi t semmit :) Értelme ennek a rivalizálásnak........ egyenlő a nullával :)
2016. aug. 8. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a két márka ellenségeskedik, hanem a közepes vagy annál gyengébb képességű rajongók.
2016. aug. 8. 22:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Nehéz felfogni ezt.Itt nállunk pl mindenki Vw-s(ahol élek) és addig nem nyugodnak ameddig mindenkinek a pofájába nem nyomnak 1tonna fekete füstöt. Ez pont jólesik a tüdőmnek általában. De a sok Hondás se különb persze tisztelet a kivételeknek mindkettő rajongói táborban!!
2016. aug. 8. 22:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség, főleg hogy nagyon kevés Honda van Magyarországon a VW-hez képest.
2016. aug. 8. 22:18
 5/8 anonim ***** válasza:

először is, nem ellenséges senki..(legfeljebb te)

az autógyárak nagyon is jól tudják, mire képes a másik, mivel rukkol ki legközelebb.

Ugye tudod, hogy az esztergomi suzuki nem csak suzuki jelvényű autót gyárt? a szalagon egymás mögött jön le ugyanolyan autó csak négyféle orzág négyféle márkajelzésével...aztán az utcán a pleb's versenyez, melyik a jobb..

azt is tudod ugye, hogy vannak erőforrás(motor)gyártó cégek, akik több országba is szállítanak motort nagy tételben, méghozzá látszatra konkurens cégek..

a piacgazdaság, és az egyre vékonyodó (extra)profit rákényszeríti a gyártókat a háttéralkukra..

itt ejrópában van olyan gyár, melyben egyszerre készül wv és a konkurens márka is..nem is hinné a földi halandó, hogy melyik konszern ural ismert világmárkákat..

(csak egy fájó példa: a Bentley motorterében BMW motor termeli a hatszáz lovat. na ezért nem is kell)

akinek okádja a dízelje a füstöt, annak több műszaki oka is lehet..ugyanígy a benzineseknél is..

a feldobott témán kár filózni, előtte alaposan gúglizni kellene..

2016. aug. 9. 06:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Talán jobb ha nem tudod,hogy a Honda kocsidon díszelgő made in Japan feliratot melyik országban ragasztották fel. amikor merő kíváncsiságból végigkutattam a kocsim alkatrészeinek eredetét..igencsak meglepődtem. pedig nekem is "jobb" kocsim van.

amiről nem tudunk, az nem fáj.

2016. aug. 9. 07:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha már ilyen kérdést írsz ki, próbálj meg pártatlan maradni... Így semmi értelme a kérdésnek
2016. aug. 9. 08:06
 8/8 A kérdező kommentje:

Nekünk Hondánk volt a családban.Szerettem meg minden de nem vagyok ellenséges attól.Nem vetem meg egyik autót sem, ameddig nincs vele tapasztalatom.Kinek nem inge ne vegye magáta.Semmi bajom a Vw.kel se a Ladákkal se semmivel.Mindössze csak kíváncsi voltam miért ilyen morbidok az emberek.

Köszi a válaszokat.

2016. aug. 18. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!