Melyik az ajánlottabb? Suzuki Swift 1.3 vagy Swift 1. 0?
Én is most nézegetek (melóba járós) Swiftet, de fel sem merült az 1.0 3 hengeres motorral.
A 3 hengeres nem jár szép egyenletesen, minimálisan fogyaszt csak kevesebbet, mert amennyivel kisebb ccm-ben, annyival gyengébb is, tehát nehezebben mozgatja a kasznit.
Szívem szerint 1.3 16V-t vennék, de itt a környékünkön sajnos nincs és egy 300eFt-os kocsiért nem utazgatok több 100 km-t. :)
Szóval én azt mondom 1.3 8V vagy 1.3 16V ha van megfelelő.
Attól függ, mire kell.
Én ingázok vele, napi 2x30 km-t Budapestre. Erre tökéletes. 1.0 '97-es évjárat.
Viszont amikor anyósomékhoz megyünk, 130 km-re autópályán, akkor az 1,6-os suzukival megyünk.
Az enyém 4 éve van meg, különösebb gond nélkül, városban nem érzem, hogy gyenge lenne.
Amikor vettem, nem is nagyon volt 5 ajtós 1,3-as jó állapotban, így nem érdekelt, hogy "csak" 1.0. De nagyon szép állapotú volt, jó áron.
Többféle szwiftem is volt, de az első egy háromhengeres automata, vonóhoroggal. soha nem romlott el, és hírdetés után azonnal elvitték alku nélkül.
nincs olyan, hogy a sorozat legjobbja..az összes jó. Ha nem gondozzák, óccó olajjal fut, a sót nem mossák le, akkor persze hogy rohad, füstöl.
én ezres automatát vennék. Nagy élmény, és megy, mint a vihar...autópályán százat kellemesen. ha ez nem elég, akkor bmw.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!