Döme06 kérdése:
Szerintetek ez haladás egy fiatalnak?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és imádom az autókat, de a motrokat a legjobban.. csak az a baj hogy motorral anyuék nem engednek menni,na de valahol meg is értem ha rólam van szó :DD.. Autóval viszont már tanulgatok, mindenféle képpen leszeretném tenni a jogosítványt, és remélem meg is lesz. Leginkább földes utakon szoktam gyakorolni. Már eltudok vele indulni, és úgy hogy más vált, tudom kezelni az autót, nem is ugrál nálam.. szerintetek ha megtanulnám a váltást( rükverc,1-es megy) akkor simán tudnék egyedül is vezetni?2016. aug. 8. 09:10
1/7 anonim válasza:
Persze, hogy tudnál maximum bemész egy komoly kereszteződésbe de ki mar nem jössz.
2/7 anonim válasza:
Persze, ez már haladás. Amúgy meg hogy-hogy a váltást nem te végzed? Az a legkönnyebb az egészben. (Emlékszem faterom - mikor kicsit voltam, (10-11 éves) - néha megengedte, hogy az anyósülésről sebességet váltsak. Ez nagyon tetszett, akkortájt jött meg a kedvem az autóvezetéshez...)
A legnehezebb dolgon sajnos még nem vagy túl, az majd csak a forgalomban tudod megtapasztalni, az pedig az egyszerre ezer felé való figyelés (bár vannak olyanok akiknek ez nem is jelent akadályt, de a legtöbbeknek először még igen).
3/7 A kérdező kommentje:
Nem erre voltam kiváncsi. Nyilván nem fogok jogsi nélkül csak úgy autókázni.
2016. aug. 8. 10:01
4/7 A kérdező kommentje:
2es köszi válaszod. Hát nyilván igen, de szerintem menni fog csak akarni kell
2016. aug. 8. 10:02
5/7 anonim válasza:
Igen, már csak azért is, mert sok férfi (!) vagy nő még 10-20 év után sem tud rángatásmentesen vezetni.
6/7 anonim válasza:
Jobb, ha nem erőlteted. Majd az oktatód megtanít mindenre. Ha most rosszul rögzül benned valami, nehezebben tanulsz majd, mintha "szűzen" mennél oda.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2016. aug. 10. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!