Suzuki Swift elektromos ablakemelő utólagos bekötés, honnan a szuflát?
Sziasztok a kérdés adott!
Honnan tüdok adni kakaót az elektromos ablaknak?
Illetve a központi zárnak?
Jelenleg próba céljából az ablakemelőt arra a kábelre kötöttem amin az autóhifi van (gyújtás)a k.zárat meg az aksira!
Ja igen ha már kérdezek.
A kocsiban a tompított egy az aksiról behúzott kábelre van kötve egy biztosítóval egy szimpla kapcsolón ami a hamusból lóg ki. Ezt hogyan tudom orvosolni?Gondolom a bajuszkapcsoló vacakol. Viszont van egy komplett donor autóm!
Válaszokat előre is köszönöm.
ja, még annyi, hogy amikor megvettem a vectrát, abból hiányzott egy csomó biztosíték, szét volt menve az index relé (hol működött, hol nem, de olyan is volt, hogy fönnakadt, és világított), de a hűtőventillátor biztosítéka meg egyszer elkezdett füstölni a rossz foglalat miatt (nyáron nagy melegben, amikor persze, hogy kell az a sz*r).
Ennek tetejében folyton fulladt az autó, amiről kiderült, hogy a FORDÍTVA beszerelt benzinszűrő tehetett (tuti valami autóanalfabéta dilettáns baromé volt előttem szerencsétlen)
A csatlakozó gyárilag benne volt csak a kapcsolót és a hátsó ködlámpát tettem át.
A gyári csatlakozóban nincs feszültség.
Biztosíték van benne? Szerintem külön biztiről megy, az pedig valószínűleg nincs is benne. A kormány mellettieket is nézd meg ès a motortérben lévőket is (relé+biztosítékok).
Csak egy tipp, de hátha...
Nem volt jó a multiméter :)
Na a lényeg.
Van benne feszültség. Érdekes amikor jár a motor 15v mér. De töltöttem is az aksit.
Kimérem a 21w-os hátsó ködlámpa foglalatát jó.
Beleteszem az égőt nem ég.
Kipróbálom az égőt 12 voltról (táp) ég.
Visszateszem nem ég de még1szer a foglalatba ott a feszültsêg.
Már kivagyok.
A probléma megoldódott.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
A kapcsoló és kontakt hiba.
Újrasaruztam és forrasztottam a kábelezést és a kapcsolót.
na ennyi, szakmailag ötös. Szar multiméter, vazze, annyiszor lenne egy ezresem ahányszor így jártam, párszor emberül berúghatnék :)
Sok sikert a verdához a továbbiakban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!