Szerintetek 4 év alatt egy kocsiba belelehet tenni 50ezer kmnél többet?
Fél év alatt is.
De az előre tekerés tényleg nem tűnik logikusnak.
Nézd, én közepesen sokat használom az autót, ez évi 15-20 ezer km részemről. De ha pl.: valaki azzal jár napi szinten 50 km-e dolgozni, az napi 100-as, ezt megteszi 20-szor egy hónapban az már 2000, meg még hétvégén is utazgat, elmegy kétszer egy évben külföldre, simán belemegy az évi 40-50 ezer is akár. Másik végletnek ott van nagypapám, akinek nagyjából azért van autója, mert mindig is volt és hozzászokott és egy hónapban kétszer elgurul vele a tescoig meg vissza meg évente háromszor eljön hozzánk 200 km oda-vissza és ennyi. Neki a 10 éves autójában nincs még meg az 50 ezer.
Úgyhogy bármi lehet. Az 50 ezer 4 év alatt egyáltalán nem sok, de lehet reális, de simán benne lehet a 3-4-szerese is.
láttam egy szép autót a kereskedésben, kimondottan baráti áron..
nézem a kiírást: a kocsi két éves, futott kilométer: 200 ezer..megkérdeztem miért? azt mondták futárkocsi volt, váltott személyzettel minden nap Bp-Bécs között..
Már megint ez a tekeréses mese.
Nem tök mindegy?
Adott egy autó, és megnézed 1000 szempontból.
Most ne soroljam.
Mint más kérdésre is írtam már, ha most adott egy 23 éves autó, és visszatekerem 0-ra, vagy kihozok egy szalonból hozott autót és beletekerek sok-sok km-t, akkor melyiket választanád?
(minden más tekintetben azonos a két kocsi)
Miért van folyamatosan ez a tekergetós dolog?
Mert mindenki erre van kattanva.
Bárki, bármikor otthon bele tud tenni, vagy ki tud venni km-eket (én is), akkor most mi is a lényeg?
Egyébként hogy a kérdésedre is válaszoljak, én Budapesten élek, és Ausztriában dolozok.
Hetente járok haza.
Most akkor 50 ezer km soknak számít 4 év alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!