Mi a véleményetek a Renault Modusról?
Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 08:30
1/7 anonim válasza:
A Renault Clio műszaki alapjaira épült, közepesen megbízhatatlan, ügyes felépítésű, praktikus, nagy belmagasságú, szerethető formájú kisautó. Az autópiacon nincs nagy értéke, kevésbé megbecsült. Mivel nem volt sikeres típus, ezért ritka, bontott alkatrészt nehéz lesz találni hozzá, kivéve azt, ami megegyezik a Clioval. Van sok jobb választás is ebben a kategóriában, de azért nem kell feltétlenül elkerülni.
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem személy szerint nagyon bejön! Több autót is kipróbáltam már és ez lenne a legjobb számomra, de a negatív vélemények miatt félek tőle...
2016. aug. 3. 10:57
3/7 anonim válasza:
Arra készülj, hogy mivel korosabb típus, és jönnek elő a nyűgjei, kell majd rá költeni. Ha nem gond, hogy pár év alatt esetleg a komplett árát ráköltöd még egyszer, és nem kell folyamatosan az autó, tehát nem gond, ha néha szerelőnél áll, akkor nem fog csalódást okozni, mert kényelmes autó.
4/7 A kérdező kommentje:
ez nem valami biztató. Amit kinéztem, az mindössze 64.000 km-t ment és 2005-ös évjárat.
2016. aug. 3. 12:28
5/7 anonim válasza:
Tudod, elég kevés az esélye, hogy a 64.000 kilométer valós. Egy 4 éves autótól is alacsony futásteljesítmény lenne, nemhogy egy 11 évestől. De ha biztos vagy benne, hogy tényleg annyi, ismered az eladót, első tulajdonosa volt, stb, akkor viszont azt mondom, vedd meg, mert szinte új az autó (a korától eltekintve, de az nem számít annyit). Bár ha olyan tulajdonosa volt, aki nem tud vezetni (kinyírta a kuplungot, stb.), akkor a kevés kilométeres autó is lehet rosszabb állapotban, mint egy 300 ezret futott. Nézesd meg szerelővel, és ha azt mondja, hogy jó, nyugodtan megveheted. Nyűgösebb típus, mint az átlag német vagy japán modellek, de ettől még kifoghatsz belőle jót.
6/7 anonim válasza:
Majdnem olyan csúnya mint a multipla. Meg rönó. Hulladék. Ajtónyitó kiszakad, ablaktörlő leáll néha, el.ablakemelő tönkremegy, motor megfő, váltó szétmegy. Kuka! Megàn szenik tapasztalataim. Cégeskocsi volt, kapta az ívet igaz de ez nem vàltoztat azon, hogy szar. Aamúgy kényelmes és a futómű is jó.
7/7 anonim válasza:
Azóta ültem egy 7 év körüli alap megánban és a régi suzukis ajtóbecsapásos bödönhanggal igen meglepett! Van lejjebb. Rönót soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!