Szerintetek ha most a 16 vezetett óránál tartok de már meg van a vizsgaidőpontom (2.5 hét) akkor nem kellenek majd plusz órák?
Figyelt kérdés
2016. aug. 2. 09:02
1/7 anonim válasza:
Szerinted?
Hamarosan kiderül, ha sikerül a vizsgád, nem kell, ha nem sikerül, lehet gyakorolni tovább.
2/7 anonim válasza:
Dehogynem. Ha addig nem lesz meg mind (min. óraszám és kilométer), akkor nem fogsz tudni vizsgázni. Vagy igen, ha sumákol az oktató, s többet ír be a ténylegesnél.
3/7 anonim válasza:
Addig simán meglesz a minimális. Én amikor vezetni tanultam még külön volt a rutin vizsga és a forgalmi vizsga, és amikor letudtam a rutint és mentem városba 3 óra vezetés után már az iskola vezetősége kérte az időpontot a vizsgára és előtte megbeszéltük hogy mikor tudok vezetési órára menni. Legtöbbször úgy csináltuk hogy napi 2x45 perc és ez idő alatt a városba ahol a vizsgák zajlanak többnyire áttudtuk venni az összes útvonalat ami szerepel a tételsorban hogy szokjam a dolgot, és mindig közbe iktattuk a parkolások gyakorlását, ahol leginkább a párhuzamost kellett gyakoroljuk mert az ment a legnehezebben. Vizsga előtt 2 nappal csináltunk egy próbavizsgát ahol már húznom kellett tételt és a szerint kellett menjek. Az oktató mondta hogy merre menjek, de képzeljem azt hogy egyedül megyek tehát se ő se a vizsgabiztos nincs az autóba csak arra figyeljek amit ő mond hogy merre haladjak, semmibe nem fog szólni se abba hogy mikor milyen elsőbbségadási szabály van az adott kereszteződésnél se abba hogy parkolásnál mire figyeljek csak ha mondja hogy párhuzamos vagy tolató parkolás akkor egyedül kell csináljam. Pót órát akart vetetni velem még vizsga előtti napon hogy átvegyük a legfontosabbakat de az iskola vezetője nem engedte mert nem fért volna bele az időbe, mivel a beosztást már jóval előre megírtuk pont azért hogy minden beleférjen.
4/7 anonim válasza:
Én össz-vissz 4 órát vezettem a sikeres viszgáig,mert sumákolt az oktató.
5/7 anonim válasza:
4-es! Ennek sok köze nincs a kérdéshez, de közösen sumákoltatok. Remélhetőleg nem fogsz megölni senkit.
6/7 anonim válasza:
30-éve balset mentesen vezetek,még 1 koccanásom sem volt.Ennyi idő után nem foghatod a szerencsémre.Már akkor jól vezettem mielőtt a tanfolyamot kezdtem volna.Én nem is mondhatok nemet az oktatónak, mert akkor én szívok.Ha őt megbuktatom ,akkor melyik iskolánál tudok vizsgázni majd szerinted.És igen is van köze a kérdéshez,mert ha beírják mit nem is vezetett,akkor is papíron megvan az ideje,és nem kellenek + órák,még ha 2 héttel előtte is.
7/7 anonim válasza:
81%-ostól kaptam egy fenyegetést privátban. Köszönöm szépen, de már félig úgyis a túloldalon vagyok, kár bajlódnod velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!