Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Azért ez gáz, hogy egy ilyen...

Azért ez gáz, hogy egy ilyen autó így kigyullad, nem?

Figyelt kérdés

[link]

Íme, vadi új autó, azt ennyitől kiégett. Úgy értem, nem volt ez olyan durva baleset.

Ehhez képest kiégett az egész belseje is.

Én ezek után biztos, hogy nem vennék ilyen új Mazda 3-ast.

Nektek mi a véleményetek?

2016. aug. 2. 07:45
 1/8 A kérdező kommentje:
Egy régi tragacs nem ég ki ettől sokkal durvább karamboltól. Mégis mi a fenétől gyulladhatott ez így ki? Ilyen szarul csinálták meg ezeket?
2016. aug. 2. 07:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell Mazda 3-at venned, de anélkül hogy tudnád mi okozta pontosan a tüzet, butaság levonni azt a következtetést hogy a komplett típus tűzveszélyes.
2016. aug. 2. 08:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet kókányolás utáni elektromos hiba is.A fiatalok sokszor szakszerűtlen beavatkozásai házilag.Üza ellátásba turkálás MEKK mesterként.Minden autó így tűzveszélyes mikor szak avatatlan kezekbe kerül.Nem tudni, mi okozta a hibát,kár elhamarkodottan ítélni.
2016. aug. 2. 09:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
„Úgy értem, nem volt ez olyan durva baleset.” Frontális ütközés a legveszélyesebb ütközés forma. Nem tudom, neked mi a komoly. Ennek az eleje megsemmisült.
2016. aug. 2. 09:15
 5/8 JulesTS ***** válasza:
100%

Teljesen osszeroncsolodott az eleje. Ugyan az uzemanyag nem valoszinu, hogy ilyenkor begyulladjon, motor biztosan leallt, gyujtas ilyenkor nincs, az AC pumpat is lekapcsolja a biztonsagi kapcsolo, ami uzemanyag elfolyik az magatol nem gyullad be. Nekem volt olyan, hogy a forro kipufogo csonkra omlott a benzin, de szikrat nem kapott, igy nem lett belole tuz (csak akkor allt le a motor amikor kifogyott az uszohazbol kifogyott a benzin).

Viszont ilyen merteku serulesnel siman elofordulhat, hogy az aksi pozitiv vezeteke letestelodik. Az meg szep kis elektromos tuzet csinal. Az meg mar be tudja gyujtani az uzemanyagot, motor/valto/kormanyszervo olajat. Ez nem marka/tipus fuggo, hanem barmelyik autoval elofordulhat. Szoval ha eddig uj Mazda 3-ast akartal venni, akkor emiatt ne mondj le rola.

2016. aug. 4. 00:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyből kiégett, mert egy leheletvékony acéllemezből és több kiló műanyagból van.

Nálam van egy aranyszabály. Új autót soha nem veszek!

2016. aug. 9. 03:23
 7/8 A kérdező kommentje:

Természetesen szerintem is a frontális a legveszélyesebb ütközésforma. A nem olyan durvát úgy értem, hogy azért láthatóan nem mindketten 100-al mentek, amikor egymásba csapódtak.

Hiszen akkor messze nem maradt volt ennyi a Mazdából egy több tonnás páncélautóval való találkozás után. Épp ezért durva számomra, hogy a relatíve kicsi csattanás ellenére is így kiégett az egész. De még az utastér is. Mi lehet akkor egy durvábbnál, mikor bár az autó kasznija simán megvédi őket, ám beszorulnak. Bennégnek, mert így elszúrták az autót? :O Nekem ez a durva. Más autók ennél sokkal durvábbtól sem gyulladnak ki.

Utolsó válaszoló ne általánosíts! Ez tényleg durva, de azért az új autók baromi biztonságosak már! Egyszerűen itt elszarhattak valamit, de nagyon! Hány frontális balesetet láttam már a munkám során. Egyik sem égett ki!

2016. aug. 10. 04:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért ne általánosítsak? Azt csinálok amit akarok.
2016. aug. 16. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!