Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Volkswagen Scirocco 1.4 TSI...

A Volkswagen Scirocco 1.4 TSI (160le ) motorja mennyire tartós és megbízható?

Figyelt kérdés
2016. aug. 1. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:

A 2012 előttieknél állítólag problémás a vezérlés.

A többség ennyit tud.

A probléma az, hogy a vezérlés feszítését az olajnyomás vezérli így ha rossz olajjal, vagy éppen nem megfelelően cserélve használják akkor nyúlhat a vezérlés, extrém esetben szakadhat is. De ha valaki normális olajat használ és rendszeresen cseréli nincs gond.

Végre valaki, én is Scirocco-ban gondolkozom:)

2016. aug. 2. 07:20
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Turbo+kompresszor, én nem erőltetném. Nem túl jó, inkább a sima turbós 140lovas 1.4tsi.
2016. aug. 2. 15:21
 3/4 anonim válasza:
Nekem egy 2009-es 1.4 tsi-m van, három éve van nálam, németországból lett behozva, azóta a kötelező dolgokon kívül semmit sem igényelt. Sosem fogom eladni ezt az autót mert egyszerűen tökéletes, persze tudom, hogy az elfogultság beszél belőlem de akkor is, ezek nagyon jól összerakott autók!
2016. aug. 5. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy 1.4-es motorból 160 lovat kiszedni az elég durva. Ezekkel ez a baj.
2020. febr. 21. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!