Bentleyt, Rolls-Roycet vagy Maybachot érdemesebb venni?
Figyelt kérdés
Melyik az amelyik a legtöbbet nyújtja? Extrák, luxus, teljesítmény, szerviz, kényelem, időtállóság? Most akar venni nekem egyet apám, de nem tudjuk eldönteni melyik legyen. Csak ez a három márka érdekel, sportkocsikat (Ferrari, Maserati, Lamborghini) ne mondjatok (Ferrariból 2 is van).
Érzem a kamukérdést, de a három közül mindenképpen a (100milliós) Rolls-Royce-ot venném. Elképesztő autó szerintem.
2016. aug. 1. 16:58
2/11 A kérdező kommentje:
Kamukérdés mi? Miért, belátsz a garázsunkba? Vagy nem láttál még itthon Ferrarit? :D Nem csak nekünk van itthon, több ismerősnek is. Egyébként sem az 500 milliós csúcsmodellek, egy 458 Spider meg egy F430, utóbbit használtan 16-18 millióért is már lehet kapni (és ez az enyém, a 458 apámé).
2016. aug. 1. 17:01
3/11 anonim válasza:
Ne kamuzz!
Aki ilyen kocsit vesz azt nem érdekli a szerviz meg a hasonló dolgok,mert pár év után leváltja. De leírsz 3 márkát ami érdekel de típust nem írsz. Hány éves vagy? Szereted hogy eltartanak? Elég gáz vagy. Ha ennyi pénzetek lenne nem itt kérdezgetnéd a hülyeségeid.
2016. aug. 1. 17:03
4/11 anonim válasza:
Én a harmadikat venném, a Matchboxot. Gondolom, elírtad, de erre gondoltál.
2016. aug. 1. 17:40
5/11 anonim válasza:
Cicám akkor tegyél fel egy képet hogy lefényképezed a 2 Ferrarit a garázsban gyakorikerdesek.hu papírlappal a szélvédőn.
2016. aug. 1. 20:02
6/11 AOlio válasza:
Eléggé kamunak tűnik a kérdésed, de én a Bentleyt választanám. Szüleimnek van egy Flying Spur W12je es nagyon szeretjük
2016. nov. 13. 23:36
7/11 anonim válasza:
nem leszel menőbb, mert beírod, hogy két Ferraritok is van. (ismerem a Ferrari klubosokat rendezvényekről, nem vagytok benne)De a kérdésre:
szerintem az itt írogatóknak soha nem is lesz ilyen autója, mert irgalmatlan összegekbe kerül. Innentől azt kérdezni, melyiket érdemesebb venni, egyszerűen értelmetlen. Tekintettel arra, hogy jó eséllyel egyikünk sem utazott, használt tartósan ilyen autókat, reális véleményt sem tudunk mondani. Ha ilyen nagy a dilemma, el kell ballagni a Ferrarival a szalonokba és kipróbálni őket. De a sofőrt vigyétek, mert ezek jellemzően sofőrös autók. Hol akarjátok venni? Porsche Pest? Pappas?
2016. nov. 16. 13:40
8/11 anonim válasza:
Nemcsak a kérdés h ü l y e!!!!! hanem......!
2016. nov. 16. 14:18
9/11 anonim válasza:
Zsoltika, mondtam hogy ne játssz a billentyűzettel, menj és csináld meg a házifeladatod!
2016. nov. 16. 15:04
10/11 anonim válasza:
Maybach...ez egyértelmű...
amúgy fura család vagytok..a sofőrről szó sem esik? Remélem nem te vezetsz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!