Honnan tudhatom, meg hogy a 2006-os Ford Fiesta, megy-e átalakítás nélkül e85 bioetanollal?
Igen kell átalakító.
Egy elektromos cucc, kb 30-40e Ft ha jól emlékszem
Itt mindent mgetalálsz:
1. vagyok
Nem csak a gyújtás a problémás.
Etanolból az autó 15%-kal többet fogyaszt mint benzinből, ígyhát többletüzemanyagot kell juttatni a hengerekbe, hogy jó legyen az égés.
Régi autóknál és motoroknál ezt meg lehet oldani a karburátor állításával (akár otthon is)
De az újabb autók már injektorosak (1985-től kb) és azok elektromosak, tehát annál nemcsak csavargatok és jó lesz:D
Azért kell az átalakító, azt beszerelteted, majd az autó utasterében lesz 2 gombod, amiből választhatsz: Benzin vagy E85 és egy gombnyomásra átállítja az autód injektorát hogy azzal mehess amit éppen tudsz tankolni.
Ha bármi kérdésed van, írj! Vágom ezt az E85 témát, én is át akartam alakíttatni a családi kocsit, de anyám nem akarta.
15/F :D
Ismét én vagyok
Hát én a picit többet fogyaszt de erősebbet választanám :D
Egyébként amiről beszéltél, hogy árítják, mint a chiptuningnál, na ez majdnem ugyanaz, csak itt át tudsz váltani benzin és E85 között majd túrom még a netet aztán jelentkezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!