Opel Corsa B hang technika valamiért nem jó?
Figyelt kérdés
Szóval ha rádióra van beállítva akkor csak bal oldalt szól a hang, nagyon rossz minőségűen (semmi bass nincs meg semmi) , ha átállítom AUXra akkor is csak bal oldalt szól, de akkor nagyon jó minőségben (van bass meg minden). Ha tekergetem az aux kábelt akkor megszólal bal meg jobb oldalt is, viszont ugyanúgy nagyon rossz minőségben. Hol van a hiba? Hogyan lehetne ezt megcsinálni? Hangszórók elvileg jól működnek, jól is van bekötve elvileg a rádió mert gondolom akkor nem szólna hang ha rossz lenne, szóval nem értem hol lehet a hiba?2016. júl. 31. 20:50
1/2 anonim válasza:
Akkor az AUX csatlakozó lehet elkopva. De azért ha gyári hangszórók vannak benn, akkor mélyhangról és minőségről ne beszéljünk. :D
2/2 A kérdező kommentje:
Az aux lehet elkopva? Aux is csak bal oldalt szól, meg a rádió is. Viszont az auxnak jobb a minősége. (VISZONYLAG ÜGYE) Ha egy kicsit tekergetem az aux kábelt akkor meg megszólal talán mind a 2 oldalt a hang de nagyon rossz minőségben. (VISZONYLAG)
Az autórádió nem lehet hibás mert másik kocsiban ki lett próbálva és jó minden.
2016. aug. 1. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!