Stabil 3. 000-es fordulat árthat a motornak?
1.9 TDI - 66KW 1-es Octavia
130 körül olyan 3000 felé van a fordulatszám mérő, ha tartósan (órákig) így megyek autópályán, az okozhat bármi gondot? Mennyire egészséges az a motornak? :)
Semmi nem fog történni,egészséges is,a fogyasztásod csökkeni fog városihoz képest,nem tud felforrni,a menetszél lehűti rendesen.
Jó utat!
Valamint vettem egy ilyen tisztító adalékanyagot, korom lerakódás, szennyeződések stb.. bár még nemigazán használtam, mert egyik ismerősöm rosszul járt vele, városi autózás mellett, amit feloldott a cucc, nem érkezett kiürülni, és lerakódott odébb, majd dugulás lett a vége.
Úgy gondoltam hogy jobb lesz majd amikor megyek autópályán, akkor betöltöm az adalékot, és ott hamarabb, vagy jobban segítene kitisztítani a dolgokat..
Erről valami vélemény? :)
Milyen tisztító adalék?
Én ilyeneket nem öntenék bele. A Spuri-t próbáltuk, végülis volt érezhető javulás, de aztán elhagytuk. Én Metabond-ot használok a motorolajba és ennyi.
Ez volna az, nagyjából a fele megy egy egy telitankhoz, ahonnan rendeltem, ott a kommentelők jót írtak róla, ezért is gondoltam hogy egy hosszabb úton kipróbálnám, városban még nem mertem a fentebb leírtak miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!