Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek milyen első...

Laci. kérdése:

Szerintetek milyen első kocsit vegyek? 700-800 ezer Ft ért Suzuki ignis, és Opel Corsa C-n gondkodtam. Ha van valaki hozzáértő és tudna ajánlani valamit az jó lenne. Jah és a fő szempomt hogy megbízható legyen és ne fogyasszon sokat.

Figyelt kérdés

2016. júl. 30. 22:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat vagy még most nézegettem a Seat Ibizát 2002-2005 közöttieket a 1.4 eseket azokról mi a véleményetek? az lenne a fontos hogy ne kelljen rá költeni a gatyámat csak a kötelező szervizeket megcsinálnám és azon kívül csak tankolni kelljen.
2016. szept. 11. 15:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Opel és VAG is jó választás ilyen szempontból, az a lényeg, hogy jó legyen az előélete
2016. szept. 12. 06:54
 13/20 A kérdező kommentje:
A VAG az mit takar vagon r + ? Az mondjuk szarul nêz mi eléggé szerintem. A seat Ibiza az milyen lenne ?
2016. szept. 12. 12:07
 14/20 anonim ***** válasza:

A VAG a Volkswagen AG-t jelenti:)

Ennyi pénzért a Volkswagen konszern autók jó választásnak számítanak (VW, Seat, Skoda, Audi etc etc)

2016. szept. 12. 12:22
 15/20 anonim ***** válasza:
51%
vegyél IGNIS-t a legjobb autó.
2016. szept. 12. 21:40
 16/20 A kérdező kommentje:
Akkor ezek közül fogok választani majd. Az ignis is tetszik meg aztis nêzegettem de azt hallottam, olvastam róla hogy a hátsó tengely vagy mi nagyon kemény kopogos ha olyan úton mész vele meg az ülés kényelmetlen.
2016. szept. 15. 09:56
 17/20 anonim ***** válasza:
51%
szerintem kérd meg valamelyik IGNIS-es ismerősöd hogy vezethesd egy pár kilóméteren, gondolom aki azt mondta neked amit leírtál, életében nem ült ignis-ben. dehát higgy neki.
2016. szept. 15. 16:37
 18/20 A kérdező kommentje:
Az lesz akkor hogy megkérdezem az ignises ismerőseim hogy mi a véleményük.
2016. szept. 16. 11:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha reám hallgatsz és nem versenyautónak,meg puncimágnesnek használod,akkor vw golf 4 1.4 16v benzin nekünk is az van és papíron kétszázötvenezret futott a valóságban meg kitudjamennyit (már a hidrotőke erősen szól),de még megy és a fogyasztása öt liter körül van annyi,hogy az első ajtó küszöbénél lévő rozsdára figyelj!
2016. okt. 10. 00:46
 20/20 A kérdező kommentje:

Ha valakiolvassa még ezt akkor véleményekre lennék kivancsi hétfőn megyünk megnézni

[link]

Hogy ez megér e ennyit nincs műszaki rajta elvileg 99000 km van benne

Ilyen szuziki swfiftbe vagy mêg ford fiestába gondolkodom

2017. máj. 18. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!