Első féltengely cseréhez kb mit kell megbontani?
Ha a tornyot kicsavarozom az baj e? A futómű attóp nem állítódik el hogy a motortérben a torony csavarát kitekerem igaz?
Csak a kormányrúddal és a teleszkóppal lehet elállítani a futómovet igaz?
Kormányrudról lecsavaroztam. Féltengely csavarját levettem. Alsó lengőkart kicsavaroztam. De a lengőkart nem bírtam kiszedni belőle. Kb fél útig tudom kifeszíteni. Aztán megszorul. A tornyot felül a motortérben kitekertem és még így sem bírtam szétszedni. Baj e hogy kicsavaroztam a tornyot a motortérben?
Féltengely kerékanya le, trapézgömbfej csavar, gömbfejet kiütöd a csonkállványból, kormányösszekötőt kicsavarozod, majd azt is kiütöd(kúpos illesztés, a menetes csonkot szorító vasra ütsz rá egy jó nagyot(ne cipészkalapáccsal), és szétugrik elvileg)
A gólyalábat(neked torony) ne szedd ki, felesleges.
Tornyot sajnos kiszedtem. Hogy tudom egyszerűen otthoni módszerrel visszarakni? Ezáltal elvileg nem állítódik el a futómű.
Trapézgömbfej?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!