Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi Q7, BMW X5, Mercedes ML?...

Audi Q7, BMW X5, Mercedes ML? Melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

Mindegyikből 2-3 éves, max 80-100e-t futott leinformált darab lenne, és a 3000-es dízelmotorral.

Az nem igazán érdekel, hogy az egyik 10 lóerővel több-e, vagy kevesebb, 200le felett már ennek nincs sok jeletőssége.

Ami viszont érdekel, hogy melyik a legjobb az alábbiak szerint:

- utazási komfort

- vezethetőség

- futómű

- beltér minősége

- szervizigény

2016. júl. 30. 20:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Megnéztem mindhármat.

X5-ből és Q7-ből csak az elődmodell jönne ki a rászánt pénzből, ML Merciből viszont az aktuális modell. Kipróbáltam mindet, hát "vezetési élmény" ide vagy oda, az X5-öt az ellenségemnek sem kivánom, ráz, zörög, stb, kanyarokban meg mintha fel akarna borulni. Q7 kényelmes, de nekem nagyon gyengének tűnt a 3.0-as TDI ehhez a kasznihoz. ML Merci lesz nagyon úgy néz ki, szép, nagyon kényelmes, egyáltalán nem ráz, és ezzel a 258 lovas motorral bitangul megy.

2016. aug. 8. 17:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes, hogyha már ennyi pénzt kiadsz, akkor kipróbáltad mindhármat. Egyébként érdekes amit mondtál, tényleg olyan gyengén megy a Q7 a 3.0 TDI-vel? Én vezettem néhány éve ilyet, de már nem emlékszek hogy milyen volt, meg nem is tudtam egymás után összehasonlítani a vetélytársaival.
2016. aug. 8. 18:14
 13/18 A kérdező kommentje:
A gyengét természetesen idézőjelbe kell értelmezni. Nyilván nem egy Astrához vagy egy Octáviához képest gyenge, de egy barátomnak az A6-osában ugyanez a motor van, és míg a 1,7 tonnás A6-ot szinte repíti, azért a 2,2 tonnás Q7-es már nehéz neki, azért ott van fél tonna súlytöbblet.
2016. aug. 8. 18:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Persze, értem én hogy viszonylag gyenge. Amúgy nekem is pont 3.0 TDI A6-om van, présel az ülésbe 100 felett is. Pont ezért is érdekel a dolog, valamint ami érdekes számomra, hogy a Merci sokkal erősebbnek érződik a Q7-től.
2016. aug. 8. 19:15
 15/18 A kérdező kommentje:

Igen az A6-ba tényleg tökéletes a 3.0, de szerintem a Q7 a 4.2 TDI-vel lehet az igazi.

A Merci könnyebb is valamivel mint a Q7, meg asszem 620 Nm a nyomatéka, az azért brutál.

2016. aug. 8. 19:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Végül melyiket vásároltad meg ?
2016. szept. 7. 22:42
 17/18 A kérdező kommentje:
ML350, fekete, Amg pakettes.
2016. szept. 8. 07:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Az a legszebb!Szabad tudni hogy hány km-ert futott és milyen árban sikerült megvenned ?
2016. szept. 12. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!