Audi Q7, BMW X5, Mercedes ML? Melyiket vegyem?
Mindegyikből 2-3 éves, max 80-100e-t futott leinformált darab lenne, és a 3000-es dízelmotorral.
Az nem igazán érdekel, hogy az egyik 10 lóerővel több-e, vagy kevesebb, 200le felett már ennek nincs sok jeletőssége.
Ami viszont érdekel, hogy melyik a legjobb az alábbiak szerint:
- utazási komfort
- vezethetőség
- futómű
- beltér minősége
- szervizigény
Megnéztem mindhármat.
X5-ből és Q7-ből csak az elődmodell jönne ki a rászánt pénzből, ML Merciből viszont az aktuális modell. Kipróbáltam mindet, hát "vezetési élmény" ide vagy oda, az X5-öt az ellenségemnek sem kivánom, ráz, zörög, stb, kanyarokban meg mintha fel akarna borulni. Q7 kényelmes, de nekem nagyon gyengének tűnt a 3.0-as TDI ehhez a kasznihoz. ML Merci lesz nagyon úgy néz ki, szép, nagyon kényelmes, egyáltalán nem ráz, és ezzel a 258 lovas motorral bitangul megy.
Igen az A6-ba tényleg tökéletes a 3.0, de szerintem a Q7 a 4.2 TDI-vel lehet az igazi.
A Merci könnyebb is valamivel mint a Q7, meg asszem 620 Nm a nyomatéka, az azért brutál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!