Eladtam az autómat, de hamis adatokat adott meg a vevő, az okmányirodában derült ki. Mit tehetek ilyenkor?

Ez már nem a te gondod.
Majd a hatóságok eljárnak ez ügyben
Bár előfordulhat hogy így semmis az adás vételi szerződés és a tied marad jogilag az autó.
De miért adott meg hamis adatokat?
Nem lehet hogy elírta?

Nem valószínű, cigók velünk is megjátszották ugyan ezt...
Egy régi, romos de erős motorú (Opel Vectra GT) autót adtunk el. Jöttek a nem hiába születettek, nem is érdekelte őket az autó csak, hogy jól megy-e és már fizették is. Ők hoztak előre kitöltött adásvételit, saját adatuk ki volt töltve előre.
Később a papírok leadásánál derült ki, hogy nem is létező személy a vevő és a tanuk is kamuk. De semmi sem történt, bejelentettük az eladást és annyi, sosem hallottunk róla többet.

Én is így jártam hajszál pontosan, mint a #3-as...
sajnos marad a yard. személyleírás, stb..
a bökkenő az, hogy a neveden van az autó, és mindenféle okosság miatt téged visznek el.
szóval ezért kell pánikszerűen bejelenteni.

Hát ez egy jó kérdés. De befogadták. Mondjuk ez kb. 10 éve volt.
De erősen javaslom neked én is a rendőrség megkeresését azonnal. Mi is izgultunk utána, nehogy bankot raboljanak a kocsival vagy tankoljanak fizetés nélkül aztán minket vegyenek elő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!