Milyen bukósisakot vegyek magamnak robogóra?
sajnos nem vagyok jártas az ilyenekben, de azt tudom hogy a biztonság az első. tudnátok mondani csak ZÁRT bukósisakokat, márkákat amiket érdemes megnézni. amit én kinéztem elsőre egy givi 50.4 sniper lenne. ha ismeritek ezt pár infót tudnátok mondtani
max 40ért. esetleg vásárlásnál mire figyeljek pl.: párásodás... stb
még egy. nem tudom mennyire hasznos vagy nem de jó lenne ha napszemüveg is lenne benne
válaszaitokat előre is köszönöm
Mint ahogy az első is írta, csak ismételni tudom.
Nem érdemes márkát, vagy típust vásárolni, inkább boltban nézelődni, többet felpróbálni, és amelyik a legjobban tetszik.
Bár nekem nyílt sisakom van, jó dolognak tartom a beépített napszemüveget. Néha nagyon rossz tud lenni amikor telibe világítja a nap a szemedet, ezen kicsit javít a napszemüveg. Könnyű, és gyors a használata.
Amit még érdemes esetleg megfontolnod, bár ez már prémium kategóriának számít: A beépített bluetooth kihangosító.
Először kicsit hülyeségnek tartottam, de már kezdek vágyni egy ilyen sisakra, vagy szettre. Nagyon kellemetlen tud lenni, amikor érzed, hogy a zsebedben egymásután már 3szor csörög a telefon, de ahhoz, hogy fel tudjad venni, félre kéne állni, leállítani a motort, levenni a bukósisakot, felakasztani valahová, vagy elrakni, majd utána felvenni a telefont. Szóval érted. :)
köszönöm
még annyiba tudnátok segíteni hogy a fekete bukósisakok szìvják a meleget?
mert igazából én csak nyáron használnám a robogót igaz nem városban hanem balatonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!