Tyutyu1203 kérdése:
VW Passat 2001 1.9pd tdi. Miért van az hogy autópályán fogyik a fagyálló 200km/1L?
Figyelt kérdés
90-100-as tempónál nem fogyik. Az olaj nem habzik,és a vìz sem forrik, és nem is kormosm Többször cseréltem már kiegyenlítő tartályt, de így sem lett jobb.2016. júl. 28. 12:02
1/8 anonim válasza:
Azért fogy, mert valahol ereszt. Nem tűnhet el a semmibe, csak logikusan gondolj bele. Végig kell nézni az összes csatlakozást, csövet, hidd el meg lesz a hiba.
2/8 anonim válasza:
fogyik?
Szar a hengerfejtömitésed azé fogyik:)
3/8 anonim válasza:
BszkiXDDD Mi az hogy forrik? ))))
4/8 A kérdező kommentje:
Először úgy kezdődött(kb 3 éve) hogy max-ról lement minimumra a fagyàlló 10 km megtétele alatt 70-80-as tempoval. 2 hétig volt szerelőknél, de nem jöttek rá mi a hiba, csak a kiegyenlìtő tartály kupakját cserélték ki, mert úgy vélték a túlfolyónál megy el a vìz. De ez nem sokat segített, így vettem rá egy új tartályt upakkal együtt. Így jó volt egy teljes évig. Majd mikor leutaztam Debrecenből Kecskemétre (180 km), 90-es tempóval, odafelé semmi baj, majd visszafelé 60km után bejelzett hogy nincs vìz, felöntöttem megint 60km, megint nincs vìz, majd 120km volt hátra még hazaértem, otthon megállok, felnyitom a motorháztetőt és a tartàly tele van. Innentől nem értettem hogy mi van.
2016. júl. 28. 13:12
5/8 anonim válasza:
Miért lovagoltok állandóan a helyesíráson?
Tájszólással beszél, meg lehet érteni. Ennyi.
6/8 anonim válasza:
Ezer helyen folyhat a hűtőfolyadék (amely nem a fagyálló, az csak egy része), a tartály csak egy. Szervizben nyomás alá rakják és lehet látni hol csepeg/szökik.
7/8 A kérdező kommentje:
Nyomás alá lett helyezve, és nem tűnik el a nyomás, nem folyik sehol.
2016. aug. 2. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!