Fontos a 4 egyforma gumi? Új gumikat előre vagy hátra?
Elől Hankook Ventus Prime 2-es van, ami egyenlőre marad a kocsin, hátul 2 Bravura abroncs van, aminek az oldalfala sérült így cserére szorul. Az lenne a kérdésem hogy mennyire fontos, hogy mind a 4 keréken ugyanolyan gumi legyen?
Amit kinéztem hátra, az a Ventus Prime 3-as változata, ami újabb, viszont kicsit eltérő mintázatú. Ez befolyásol valamit?
ha nem is 4 egyforma, de jo ha egy tengelyen egyforma gumik vannak
a baratnom 4 abszolut mas markaju gumival hajtja a 14 eves Toyotajat es semmi baja, de o igy vette a kocsit
Ha te teheted, akkor elore vegyel ket egyformat, a kicsit hasznaltabb meg mehet hatra.
A 2-2 felállás mindenképp maradna, lényegében ugyanaz a gumi, csak újabb kiadása.
Egyik kérdésemnél egy kommentelővel azon vitatkoztam, azt mondta hogy mindenképp az új gumi menjen hátra, mert jobban tapad, és ha előre teszem akkor vizes úton hamarabb kilehet vele fordulni egy erősebb fékezésnél.. Erről mit gondoltok?
A gumiállapot leírásod alapján a használtakat tedd hátra, és az újakat előre.
Ha van(működő) ABS, akkor nincs vész, amúgyis nyári gumik. Télre mindenképpen négy egyforma kellene
Tengelyenkét előírás az egyforma gumi, és előre ajánlják a jobbat. Mindig az időjárásnak, útviszonyoknak megfelelően kell tolni a szekeret, akkor nem tör ki a hátulja.
szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!