Milyen 50cc motort vegyek?
Először is azt kéne eldöntenem, hogy crossmotort vagy sima robogót vegyek.
A lényeg, hogy most kezdtem el a jogsit, és nem tudom milyen motort vegyek. 150ezer körül gondoltam árba. Falun lakok, néha eljárnék ide-oda haverokhoz, de főleg arra kéne, hogy feljárjak a hegyünkre (egy picit mennék rendes úton aztán földúton). Azert arra is kiváncsi vagyok h mennyivel megy körülbelül egy átlagos robogó és egy crossmotor. Persze 50 köbcentisre gondolok. Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Kevered a crosst az enduroval. Te nem endurot akarsz, hanem crosst akarsz, hanem endurot.
150ért ezeket keresd: Yamaha DT, Derbi Senda, Aprilia RX, Rieju RR
Aha
És miben különbözik a cross az endurotol?
A krosszmotort nem használhatod közúton.
Kettő Derbi Senda van itthon a garázsban, endurózásra használjuk, és szerintem tökéletes arra. Az 50 köbcenti nem túl sok, de 1esbe magas fordulaton azért van benn elég erő.
Csak pl az is hülyeség h lakott területen kivül kerékpáros mehet 50km/h-val, segédmotoros meg 40km/h-val.
Van még jópár hülyeség. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!