Suzuki Swift-be erős aksi de, milyet?
Sziasztok.
Nos van egy '96-os 1.3 Suzuki Swiftem.
Mivel tettem bele egy 600w magnat the rock erősítőt egy 600w-os macaudio ládával így a jelenlegi amúgy is már gyenge YUASA 12v 45A órás aksi már kevés neki.
A suzukiba egy kis aksi méretű hely van gondolom ez szabvány.
A kérdés az milyen aksit tehetek a Suzukiba csak 45ah-t kisméretben?
Nagyobb teljesítményűt nem is lehet?
Mert ilyen vékony sarus aksit még nem találtam pl. 55ah-s kiadásban.
Én személyszerint legalább egy 55ah-s aksit tennék bele a hifi miatt de nem tudom szabad-e és ez méretben található-e?
Köszönöm.
"vékony sarus" ameddig 12v addig tökm1,hány amper órás.
Amúgy generátor mellett kell bírnia...
Kiszámolható.
600w fogyasztós láda ,45A órás akku-t ~ 6 óráig tud működtetni,aztán csontig merül,ha a motor megy nonstop.
Szerintem a generátor jó. Ha nem jár a motor akkor és pl a fejegységet vagy világítást rajta hagyom kb 1perc alatt lemerül és csak tolásra indul. Amikor jár a motor akkor nincs gond ugye a generator dolgozik.
Amikor töltőre tettük az aksit akkor pezsgett de nem világított a töltő színtmérője.
Nem lehet, hogy az egyik cella zárlatos?
Félévig állt garázsban az autó.
Hány éves az aksi?
Ha 5 évnél több akkor már lehet,hogy megérett a cserére.
Az idő elteltével akármit csinálunk az akku öregszik és idővel csökken a teljesítménye és már nem tudja ugyanazt a teljesítményt leadni mint mondjuk 1 évesen.
az az aksi már kuka..
nézd meg az EXIDE akkumulátorokat..illetve privátban adnék akkumlátor bolt címet, vagy telefonszámot..vannak még jobb aksik, akár ebben a méretben is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!