Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift-be erős aksi de,...

Suzuki Swift-be erős aksi de, milyet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nos van egy '96-os 1.3 Suzuki Swiftem.

Mivel tettem bele egy 600w magnat the rock erősítőt egy 600w-os macaudio ládával így a jelenlegi amúgy is már gyenge YUASA 12v 45A órás aksi már kevés neki.

A suzukiba egy kis aksi méretű hely van gondolom ez szabvány.

A kérdés az milyen aksit tehetek a Suzukiba csak 45ah-t kisméretben?

Nagyobb teljesítményűt nem is lehet?

Mert ilyen vékony sarus aksit még nem találtam pl. 55ah-s kiadásban.

Én személyszerint legalább egy 55ah-s aksit tennék bele a hifi miatt de nem tudom szabad-e és ez méretben található-e?

Köszönöm.

2016. júl. 26. 08:35
 1/10 anonim ***** válasza:

"vékony sarus" ameddig 12v addig tökm1,hány amper órás.

Amúgy generátor mellett kell bírnia...

Kiszámolható.

600w fogyasztós láda ,45A órás akku-t ~ 6 óráig tud működtetni,aztán csontig merül,ha a motor megy nonstop.

2016. júl. 26. 08:44
 2/10 anonim ***** válasza:
A 600Watt az nem a fogyasztás! :-)
2016. júl. 26. 09:03
 3/10 anonim ***** válasza:
teljesítmény*
2016. júl. 26. 09:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Vagyis bírnia kellene a 45ah csak tölteni kell? Vagy tehetek bivalyabb aksit a Suzukiba?
2016. júl. 26. 10:09
 5/10 anonim ***** válasza:
vehetsz de nincs értelme,ha rossz a generátor a kocsiban akkor sokat nem fog érni az sem.
2016. júl. 26. 10:43
 6/10 A kérdező kommentje:

Szerintem a generátor jó. Ha nem jár a motor akkor és pl a fejegységet vagy világítást rajta hagyom kb 1perc alatt lemerül és csak tolásra indul. Amikor jár a motor akkor nincs gond ugye a generator dolgozik.

Amikor töltőre tettük az aksit akkor pezsgett de nem világított a töltő színtmérője.

Nem lehet, hogy az egyik cella zárlatos?

Félévig állt garázsban az autó.

2016. júl. 26. 11:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Hány éves az aksi?

Ha 5 évnél több akkor már lehet,hogy megérett a cserére.

Az idő elteltével akármit csinálunk az akku öregszik és idővel csökken a teljesítménye és már nem tudja ugyanazt a teljesítményt leadni mint mondjuk 1 évesen.

2016. júl. 26. 11:47
 8/10 anonim ***** válasza:

az az aksi már kuka..

nézd meg az EXIDE akkumulátorokat..illetve privátban adnék akkumlátor bolt címet, vagy telefonszámot..vannak még jobb aksik, akár ebben a méretben is...

2016. júl. 26. 12:19
 9/10 Bandita1982 válasza:
Nekem is hasonló suzukim van.54 Ah aksit tettem bele. Kicsit át kellett alakítani a lefogatást és ki kellett cserélnem az akkusarukat normál sarukra.A lényeg a lényegben egy kis átalakítással, nagyobb aksit is tehetsz az autóba,de nagyobb akut nem igazán ajánlanék bele, mert nem fogja a generátorod rendesen feltölteni.
2016. júl. 28. 07:06
 10/10 anonim ***** válasza:
55ah-s banner.
2016. júl. 28. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!