3 Clio közül melyiket?
Figyelt kérdés
Autó vásárlás előtt állok de nem tudok választani e közül az autók közül :
2001-es Clio : [link]
2005-ös napfény tetős : [link]
2005-ös: [link]
2016. júl. 26. 05:02
1/5 anonim válasza:
Hát egyik se rossz vétel ár érték arányosak jok ezek az 1.2-es motorok is nincs vele sok baj szerintem nézd meg mind a 3-mat és döntsd el te hogy melyik kell. Bár én személy szerint a másodikat választanám mert kicsit jobban fel van szerelve mint a többi mert úgy nem rég lett be hozva. na de hát élőbe nem láttam még milyen.
2/5 anonim válasza:
Hasonló árú kisautónál a 4 év valamit azért jelent. Az első 4 évvel idősebb, mint a kintről behozott kettes. Ami még jól fel is van szerelve. Ha tényleg jó az állapota, akkor a kettes. A harmadik felejtős: milyen kereskedő az, aki lefotóz egy sáros autót, feltesz egy homályos képet a belsejéről ? Az autóban nincs klíma sem, ez szerintem felejtős.
3/5 anonim válasza:
Ezeket ne vedd meg.
1., ezt frissen neppereznék a nevedre, ami eleve felejtős. A km biztos több.
2., Ezt is nemrég hozták, valami baja biztos volt(hibátlan autót Nyugaton sem adnak gombokért, ez meg kell végre érteni). A felszereltsége Azure.
3., ez legalább magyar de munkásautó leheett, meg tuning pedál, festett fűtéskonzol... Ezeknél vannak jobbak biztos. Háznál keress! Lehet valamivel drágább lesz az ára, de később nem lesz baj.
5/5 anonim válasza:
Azért bőven lehet alku előtti áron is 1000 EUR környékén Cliot kapni kint. Kint a nagy jólétben bizony eladján a 10 év körüli kisautókat, mert újabbat vesznek, mert a károsanyag kibocsátás miatt magas az adó, vagy bármiért. Szóval ne innen indulj ki. Azt viszont nem szabad hagyni, hogy a külföldi tulajtól vedd meg a kocsit ! Ezzel minden esetleges reklamációs lehetőséged elszáll. A kereskedőnek ugyanis szavatossági felelőssége is van és a magánszemély eladónak is. Az érvényesíthetősége másik kérdés, mennyire egyszerű, de ha az eladó egy Brünnhilda Hoffmann, akkor soha nem tudsz reklamálni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!