Claas Mega kombájnt vagy Fortschritt kombájnt vásároljak?
Figyelt kérdés
Első kombájnom lenne , de nem tudom hogy milyen fajtát válasszak ! Kérlek segítsetek ! A "bunkók" ne irjanak !2016. júl. 25. 15:04
1/5 anonim válasza:
Nem kérdés, hogy Mega, hirtelen nem is tudnám melyik Fortschritt kombájn nincs technikában fényévekre az első Megáktól is, megbízhatóságról nem is beszélve, ha jót akarsz magadnak semmilyen Fortschritt gépet nem veszel Ide értve az IFA-t is)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ !
2016. júl. 25. 17:38
3/5 anonim válasza:
Szerintem is inkább a Mega. Nem hiába használják olyan sokan. Ezek még jó gépek voltak.
4/5 anonim válasza:
Csak a Claast, a másik felett eljárt az idő, így felejtsd el!
5/5 anonim válasza:
Nekem megfordult a kezeim között egy fortschritt E 512 és most van nálam egy E 524es kombájn az 512est sokat kelett szerelnem, azt nem is szerettem annyira. Most viszont az 524est nagyon szeretem könnyű a kezelése 11 literből megálja egy hektáron. Szóval én a Fortschrittot ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!