Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Extra méretű motoros bukósisak?

Extra méretű motoros bukósisak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kínomban már nem tudom hol érdeklődjek, gondoltam írok ide, hátha tud valaki ajánlani valami megoldást... Robogós vagyok, eddig egy Nolan N100-as XXL-es sisakom volt.Kissé viharvert már szegényke, így le szeretném cserélni.Nem is gondoltam, milyen kálvária kezdődik ezzel. Sok boltban voltam, higgyétek el.Nagyon sokban itt Pesten.Kicsit hülye formája van a fejemnek sajnos, emiatt az XL-es, de az XXL-es sem nagyon passzentos. (Szerintem olyan 63-64 cm a fejem kerülete.Inkább 64) A boltokban azt mondják, ilyen nagy méretet csak rendelésre tudnak hozni, készleten nem nagyon van... Gondolkodtam azon is, hogy esetleg Bécsben megnézni, hátha ott nagyobb a választék.Megköszönném, ha valaki esetleg tudna tanácsot adni.

2016. júl. 22. 09:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Rendeltess a bolttal, ha nem jó, nem veszed meg.
2016. júl. 22. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!