A DS márkából lehet valami?
Ez akarna lenni a PSA konszern prémiummárkája.
De, elég nehezen született meg, csak most lett leválasztva teljesen a Citroenről.
Elvileg ez a PSA Audija/Lexusa.
Európában elég nehezen rúgnak labdába, itt nagyon berögzült a német szentháromság.
Még az Infiniti meg a Lexus is alig találja a helyét, pedig a tengerentúlon nagyon elismert presztízsmárkák.
A DS-el az a baj, hogy a méreteket illetően, nem prémiumban gondolkodik.
Prémium márkáknál a legtöbb a középkategóriás limuzinokból (BMW 3, Audi A4) meg a felső-középkategóriásakból fogy (BMW 5, Audi A6), illetve még a terepjárók. Ezzel szemben a DS, nem nagyon töri magát ilyen limuzinok legyártásán.Ezek nélkül pedig nehezen rúg labdába.
Suvból meg csak egy kompakt van nekik, ami nem túl nagy.
Pedig kár értük, mert minőségben tényleg a prémiumot képviselik.Ültem ilyen autóban, a bőrülés minősége prémiumos,a műanyagok sem az a vacak fröccsöntött hatásúak.
Az anyagminőséget leginkább Alfához hasonlítanám.
Én szeretem a francia autókat, van karakterük,persze a "karakteresség" ne legyen úgy eltúlozva, mint anno a Citroen C6-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!