Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S51B-ben mitől lehet...

Simson S51B-ben mitől lehet hogy zörög a henger?

Figyelt kérdés

Amióta megvan a motor azóta nem volt ez. Tankoltam MOL-on 5L-t meg raktam bele Motul 10w40-es olajat öntöttem bele kb 1-2dl között és azóta kerreg zörög ,de megy csak gondolom nem egészséges egy simsonnál ha ilyen hangja van..

https://www.youtube.com/watch?v=VPynIBoNpu8 ezen lehet hallani a zörgést

2016. júl. 15. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Most akkor Mogul vagy Motul? És 10w40 vagy 20w30? A benzinhez keverted vagy a váltóba töltötted?

[link]

[link]

2016. júl. 16. 23:04
 12/13 A kérdező kommentje:

Ezzel keverem amiota megvan de twnyleg 20w30 :D nem szoktam nezni mit veszek csak simsonba kertem olajat aztan ezt adtak amugy asvanyi az olaj.

Most castrol power1 racing 2t olajat vettem meg ajanlottak az olom potlot a benzinbe par cseppet

2016. júl. 16. 23:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez már kiváló olaj.A kérdésed feltételekor 10W-40 MOTUL,utána MOGUL 10w-40,most már meg uez.,csak 20W-40.Jól megszrattál minket.Minek az ólompótló ?Szelep vezérelt a simód,és abból is a régi tipusú szelepek és ülékek vannak beépítve.Talán ZASTAVA?
2016. júl. 16. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!