Milyen kocsit vegyek?
2011 es mazdát nem kapsz annyiért, amennyit a kérdező írt, és azok már tényleg nem rohadnak, az első szériás 6-osok viszont hajlamosak rá (kb az az árkategória a 850-900 ezer)
Szerintem még gyüjtögess, ha az egész műveletre van 850-900 ezer,egy kicsit többért nem az aljából válogatsz! Én januárban ugyanezen dilemmáztam, hogy mazda, vagy vectra? Nagyon tetszettek a mazdák, de mégis egy vectrát sikerült megvennem. Miután rendbe rakattam a kötelező dolgokat rajta, nagyon élvezhető kocsi lett. 1,8 benzinest sikerült nekem is vennem, kicsit féltem tőle, hogy gyenge lesz ekkora kocsihoz, de nagyon pozitívan csalódtam benne (nyilván nem tépi le az arcodat a gyorsulás:-) de nem kell cidrizni egy előzésnél) A fogyaszása lepett meg a legjobban a maga 7,3as átlagával.
Remélem segítettem!
Ui.: Persze nem mondom, hogy a többi típus rossz lenne, bár a bmw-től kicsit fáznék a szervízköltségek miatt, illetve a mérete is szűkösebb a másik kettőénél!
Ott van még a Mazda 323 és a 626 is,netán Xedos 6
Esetleg Mitsu Lancer vagy Honda Accord,vagy ha akad akkor még Lexus IS200
Ne akkor írj, amikor megvetted, hanem majd három év múlva.
Mondjuk a Vectra talán még nem rossz választás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!