Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson kipufogó vélemény?

Simson kipufogó vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok simsonomra vennék kipufogót, de nem tudom, hogy mennyivel jobb a sport vagy a gyári kipufogó.

Sport:

[link]

Gyári:

[link]

Másik kérdés, hogy ez a hőrács jó-e mind a kettő kipufogóra:

[link]

Légyszíves írjátok meg, hogy melyiket érdemes venni és miért előre is köszi.

2016. júl. 15. 00:14
 1/5 anonim ***** válasza:

gyári, igen jó mind a kettőre

másikról volt egy jó vita a simson.hu fórumon, nem ér semmit, el van benne rontva a rezonátor

2016. júl. 15. 08:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Hagyd azt a rezósnak kinézőt a fenébe. Hülyén fog állni a motoron és nem is ér semmit, cserébe legalább drágább.
2016. júl. 15. 09:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Hat akkor ugy nez ki, hogy dontottem. Koszonom ment a zold kez
2016. júl. 15. 09:27
 4/5 Squid válasza:
Egy 50-es hengerre nem ér semmit a rezó, de többet fog enni, de viszont egy 60-as hengernél sokat számít és eléggé észre is lehet venni, hogy rezó van rajta vagy nem. Nekem Varga rezóm van rugós felfogatású. Rozsdásodik, mert a lakk lepattog róla de attól még ugyan olyan. De a véleményem nekem is az, hogy 50es hengerre felesleges a rezó.
2016. júl. 24. 00:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a választ :)
2016. júl. 31. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!