Mit gondoltok a BMW 2 coupe-ról?
Figyelt kérdés
2016. júl. 14. 21:44
1/9 A kérdező kommentje:
Megér 8.3MFt-ot?
2016. júl. 14. 21:45
2/9 anonim válasza:
Amit eddig olvastam a 2-esekről hogy VW szintre butított autó, hogy a BMW is tudjon olcsóbbat adni annak az osztálynak akinek a 3-as drága, az 1-es meg kicsi.
Nekem csak 5-ös és 3-as tapasztalatom van. A 3-as sokkal gagyibb anyagokból készült, ha még azon spóroltak valamennyit, akkor nem vagyok biztos benne hogy akarnék.
3/9 anonim válasza:
BMW. Tehát egy túlárazott f*s. 6 millióért már kapsz egy EVO 8-at , 8-ért meg már egy 6-7 éves 911-et is , és azoknak az ára 10 év múlva se fog lejebb menni , míg ezt 10 év múlva 1,5 milkáért fogják utánad dobni.
4/9 anonim válasza:
Nem rossz, de a 4es sokkal szebb. 8,3-ért milyen motorral vennéd? Mert ennyiért én biztos vennék valami néhány éves igen izmos kocsit
5/9 A kérdező kommentje:
Vagy egy Audi A3-ról mit gondoltok?
2016. júl. 15. 14:45
7/9 A kérdező kommentje:
A Mazda is közel ennyibe kerül....
2016. júl. 15. 19:17
9/9 anonim válasza:
Audi A3: egy túlárazott golf.
Mazda MX: eddig gondolkodtam hogy egy pár kilométeres NC-t vennék játékszernek, mert az ND nem jön be, de tegnap megláttam azt amit tényleg vennék erre a célra.
A Fiat 124 spider 2016-os verziója hozza azt a különleges formavilágot amit a 70-es években az X1/9 vagy az akkori spider. Úgy látszik most újra magukra találtak. Kb. 25 ezer euró az alapár, szerintem egy MX-5 sem sokkal olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!