Az emberek miért kezdenek el pánikolni, mikor kivillan a tankolj lámpa, holott ilyenkor még 5-10 liter üzemanyag van a tankban?
Figyelt kérdés
Ami elég 100-150km-re?2016. júl. 14. 16:18
1/5 anonim válasza:
Nem hallottam és nem tapasztaltam még, hogy bárki pánikolt volna emiatt.
2/5 anonim válasza:
Én nem pánikolok csupán nem szeretem ha valami ott világít a műszerfalon. Visszakérdezek. Miért jó az hogy sárga lámpával közlekedsz? Kevesebbet fogyaszt úgy az autó ha kevés benne az üzemanyag?
3/5 anonim válasza:
Jellemzően csak azok pánikolnak ilyen esetben, akik azt hiszik ez az üres tankot jelenti vagy aki több száz kilométerre van a legközelebbi benzinkúttól (Ilyen Magyarországon nincs).
4/5 Beviz Elek válasza:
Jellemzően azért pánikokok mert évekig nem villant fel. Nem vagyok hozzászokva
5/5 anonim válasza:
Azért mert felszívhatja a tank aljáról a trutyit és már meg is történhet a baj. Amúgy meg miért kellene kicentizni,hogy már csak 1 dl üzemanyag legyen benne?Én van mikor meg sem várom hogy kivillanjon,sőt....már régóta csak most utoljára villant ki nemrégen.Akkor tankolok amikor ráérek tankolgatni és esetleg mást is elintézek.1 tank üzemanyaggal úgyis elmegyek több mint 1000 km-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!