Milyen autót vegyek 300-350 ezer forintból?
Nő vagyok de nem szeretnék miniautot.
Szempontok az alacsony fenntartási költség, kényelem, kinézet max 1.6 benzinesig. Ne Suzuki és tipikus női autó ne legyen hanem inkább egy kucsit vagány.
Vegyesen használnám de inkább városban.
Astra? Civic? Golf? Fiat? Bmw?
A válaszokat Köszönöm!
Pacsi!
300 ezerért BMW? ráadásul E46! Éééértem! E90-en esetleg nem gondolkodtál? :D
300 (265+szállítás Németből) ezerért vettem anno az Audimra S4-es lökösöket, a BMW még drágább autó...és akkor ez csak optika volt..
BMW-ből még E36-ot se kockáztatnék meg,nemhogy egy E46-ot, főleg,ha Canbusos...Értem Én,hogy szeretnél egy vagány autót,de az nem itt indul..mint ahogy már páran írták egy jó kerékpár is már 180 ezer forint felett van. Ha reális akarok lenni,akkor én egy suzukit mondanék,de még az is necces ebben az árban,főleg ha a 350 ezerben az átíratást is leakarod tudni...De ennyiért még a suzukinál is gyanús,hogy elég rozsdás lesz...
F astrát nem is néznék,mert az tuti,hogy szita már ilyenkor a rozsdától. (nem leszólom, csak tudom milyenek vannak ennyiért,most nekem is le kellett mondanom a jobb autóról egy pofás kis ház miatt és G astrával járok,de már itt is elég sok a rozsdás példány /pedig 2004-es.../
Ennek ellenére sok sikert neked!! Hátha kifogsz valami jó vételt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!