Fullasztás után gyújtáskor zörej a motorban, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Egy 2003as 1.2es Seat Ibizáról van szó, 160000 km. Ma töltöttem fel az olajat, 1 éve volt cserélve szűrővel együtt. Nem rég volt szervizbe Check enginnel, ott mondták hogy a lambda szonda a végét járja, de nem cserélték akkor ki. Ma amikor indultam hejből indulásnál a kuplungozás nehezebb volt (több gázt kellett adni több időre) majd egy fordulásnár, hátramenetben le fulladt, és 2 gyújtásnl a motor vagy mi zörgő hangott adott ki, szinte az összes led ki gyúlt, majd rendesen gyúlt. Mi okozhatta? Az olajat szak üzletben vettem és ott mondták hogy az jó.2016. júl. 12. 18:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!