Toyota Avensis második generációs (2003-2008) 1,6-os vagy inkább 1,8as benzines motorral?
Nagyon japán belső és nagyon kocka külső, ami ízlés kérdése hogy előny vagy hátrány. Viszont ezek amint nézem már széthajtott gépek.
Ne a kilométer órát nézd, hanem azt milyen állapotban van. Egy pályán sokat futott jobb, mint egy városban szöszmötölő.
Ezek már mind x százezer kilométeresek - x százezer kilométer mínusz csalással. :(((
Ötödik autót nyúzom. És soha nem vezettem apám autóját.
De nagyon ok autót vezetem Budapest-Pécs és Pécs-Budapest közt.
Előző autóm egy fial jól karbantartott és jól fiatal hozó fehér BMW 740d volt. Átszámítva 12 millióért vettem.
Most a cég aminek 37.5%-ban a tulajdonosa vagyok 2011-es BMW 550xi-jét vezetem, de a jövőhéten már a saját új BMW 330i touring-omat fogom vezetni.
Volt nekem három roncsom is az elején, de ma már nem barkácsolok autókat.
Amúgy meg az autós internetes hirdetési felületeken megnéztem a használt Toyota Avensis-eket.
Mivel eredetileg új Avenis és új Mazda 6 közt vacilláltam, az autóbeszámítás miatt, láttam kíváncsiságból mind a kettőből felvásárolt darabokat is.
Én nem sértésből írtam amit írtam, csak a hazai szomorú autópiaci körképről írtam.
Én kicsit személyesre vettem a hangvételt, te nagyon személyeskedőre. Remélem érzed a különbséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!