Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerinted melyik autótípus...

Szerinted melyik autótípus illene a magyar rendőrséghez?

Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 21:09
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Wartburg.
2016. júl. 10. 21:14
 2/10 anonim ***** válasza:
28%
Holdjáró.
2016. júl. 10. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a VW csoportból valami, teljesen jók.

Ellenben Nivát kiváltó terepjáróknak inkább valami japánt.

2016. júl. 10. 22:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az Audikat és a Merciket én elvenném a rendőröktől.

Általános használatra (mint a H Astrák)szerintem a Suzuki Sx4 megfelelő volna. A kisvárosi rendőrőrsökre Dacia Duster, összkerékhajtással. A tanyavilág és a falusi földes utcák elég elhanyagoltak, járőrözés szempontjából.

Az ex határőr navarák szerintem maradhatnának még legalább 5 évig.

Az autópályákra, elfogó autónak jó választás a mostani Skoda Octavia RS.

2016. júl. 10. 22:36
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

mindenképpen 150 lóerő felett, csakis hagyományos automata váltóval, erős klímával, vidékre plusz még összkerékhajtás is.

Városba csakis automata, és nagy, tiszteletet parancsoló..

a márkát majd megpályáztatják amúgyis.

2016. júl. 11. 05:02
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
hát nem egy 1.6 os octavia.
2016. júl. 11. 08:02
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Lada 1200.
2016. júl. 11. 09:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát rendben van most is az autóállomány, a Mercik meg az Audik is nem igazi prémiumok, igazából olcsón fenntartható autók azok, amelyek a rendőröknek vannak, csak hiba volt ilyet venni, mert az átlagember mégiscsak a négy karikát meg a csillagot látja rajtuk.

Szerintem teljesen rendben volt az, amíg Octaviákkal és Focusokkal szaladgáltak a rendőrök. Ez nem akciófilm, hogy üldözni kelljen a népet, hanem nyugis járórözésre, ide-oda elmenésre tökéletesek voltak. Vagy ha sietni kell egy helyszínre, arra is elég volt az 1.6-os motor, a sziréna segítségével persze.

Meghagytam volna a hasonló autókat, viszont azért kellett volna néhány erős autó is, de nem úgy, hogy mind egy helyen van, mint most, hanem az egész ország területén egyenlően elosztva, úgy, hogy kb minden ponton 30 vagy max 40 kilóméteres körzetben legyen egy ilyen erős autó. Ez lehetett volna RS Octavia 200+ lóval (vannak is ha jól tudom), de ha már Audi, akkor lehetett volna akár az is, mondjuk 2.0 turbóbenzines A4-esek, vagy akár 3.0 kompresszor+benzin 300 lóval. Sőt lehetett volna A3-mas, 2.0 TFSI-vel, az is bőven 200+ lóerő, és Győrben gyártják.

2016. júl. 11. 10:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"Sőt lehetett volna A3-mas, 2.0 TFSI-vel"

Vácon van kettő is,de civil színekben (szedán).

2016. júl. 11. 17:38
 10/10 BiTOPro97 ***** válasza:
Daciák és Skodák, mindenhová a célnak megfelelő, plusz diplomáciai biztonsági autónak ahova esetleg a Superb kevés AUDI-k.
2016. nov. 3. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!