Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul a traktor?

Miért nem indul a traktor?

Figyelt kérdés

Van egy kis traktorom, ha jól tudom ukrán gyártmányú. Még ősszel szántás közben megállt a motorja és azóta nem tudom elindítani. Az önindítója nem működik de van rajta úgynevezett berúgó kar. Azzal sem indul sajnos. De amikor próbálom elindítani nem is adja ki azt a hangot amit kellene (mint például ha nincs üzemanyag vagy rosszak a gyertyák) csak a fogaskerekek összeérésének a hangját lehet hallani (ahogyan mozdítja a motort).

A környéken szerelőt nem igazán lehet találni, vagy nem ér rá éppen. Így arra gondoltam jó kis nyári projekt lenne megjavítani, csak nem tudom hol kezdjem.

Szerintetek mi lehet a baja?

A válaszokat előre is köszönöm !

2016. júl. 10. 13:08
 1/6 Pandas74 ***** válasza:
2 vagy 4 utemu,benzines,vagy diesel,fotengelye elforog,hogy allt meg - kerdojel-irasjelet nem tudok irni ,mert brossz a billenytuzetem
2016. júl. 10. 13:58
 2/6 A kérdező kommentje:

4 ütemű, benzines, igen forog, ha sebességbe rakom és próbálom elindítani akkor megmozdul vagyis a motor ugye fordít rajta egyet. Egyébként T-012-es kistraktor (ez a márkája)

Úgy állt meg mint mikor lefullad. többször is csinált ilyet nehezen lehetett beindítani, hamar melegedett ezért néha meg kellett várni hogy kihűljön. De most sehogy sem akar indulni.

2016. júl. 10. 14:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy így.Szikra ,gyújtás helyen,üzem anyag, vezérlés+ szelepek.Ebben a sorrendben.Jó volna legalább egy Mekk maister-t nézni,aki már buherált Ladát
2016. júl. 10. 15:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted hol kéne kezdenem?
2016. júl. 10. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
gyújtás és alkatrészei vizsgálatával
2016. júl. 10. 15:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a segítséget majd megnézem
2016. júl. 10. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!