Miért nem indul a traktor?
Van egy kis traktorom, ha jól tudom ukrán gyártmányú. Még ősszel szántás közben megállt a motorja és azóta nem tudom elindítani. Az önindítója nem működik de van rajta úgynevezett berúgó kar. Azzal sem indul sajnos. De amikor próbálom elindítani nem is adja ki azt a hangot amit kellene (mint például ha nincs üzemanyag vagy rosszak a gyertyák) csak a fogaskerekek összeérésének a hangját lehet hallani (ahogyan mozdítja a motort).
A környéken szerelőt nem igazán lehet találni, vagy nem ér rá éppen. Így arra gondoltam jó kis nyári projekt lenne megjavítani, csak nem tudom hol kezdjem.
Szerintetek mi lehet a baja?
A válaszokat előre is köszönöm !
4 ütemű, benzines, igen forog, ha sebességbe rakom és próbálom elindítani akkor megmozdul vagyis a motor ugye fordít rajta egyet. Egyébként T-012-es kistraktor (ez a márkája)
Úgy állt meg mint mikor lefullad. többször is csinált ilyet nehezen lehetett beindítani, hamar melegedett ezért néha meg kellett várni hogy kihűljön. De most sehogy sem akar indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!