Bmw e60 520d milyen fenntartással bir? Sok benne az elektorikus dolog?
Milyen árban vannak az alkatrészei?
Napokban ültem a legújabb audi a6-osba, aminél 2-szer megadta magát a legnagyobb forgalomba,nem indult el, aztán utána igen ..vagy a sofőr volt béna vagy az autóval volt gond..mindegy utána ment,engem a lefulladásra emlékeztetett, pedog automata az. Az e60-as is ilyen?
Igen.
Aki költségérzékeny az vegyen Suzukit: olcsó, egyszerű és megbízható.
Jött még egy: "Szopjá gechit te suzukis cigány!" :)
Köszönöm a jókívánságokat, de nem egyezik az identitásunk.
Az előző privátodból következtetvén a kedves mamának szeretnél autót venni. Ha a kedves mama fenn tudja tartani a Bmw-t is, akkor természetesen senkinek nem lehet ellene kifogása, nyugodtan vegyél neki azt.
Csak jót akartam.
Na akkor a normális BMW tulajok meg mindenki más elküld tèged......
De nem lefullad ezt úgy hívják hogx start-stop rendszer visszanyeri a féknek az energiáját. Ki lehet kapcsolni és az lényege hogy az üzemanyagot csökkentse. Én is kikapcsoltam nekem vw-m van. A suzukisokat meg ne szidd ha ekkora alpári állat vagy.
#4-es vagyok én is kaptam szép szöveget. De mi lenne akkor ha suzukis lennék én legalább tudok magamnak venni egy normális kocsit és nem azon kell gondolkodnom hogy fent tudom-e tartani az kocsimat amit csak azért veszek hogy villogjak. Emberektől kérdezel nem a neander-völgyiektől.
"Na nem mondod te cigány suzukis?! Tudom,hogy ha meg áll akkor leáll és újraindul gáznál .. De nem akor ba$$odott el,hanem amikor ujra indulni akart te fa$$opó hogy szopd ki a ge$imet!"
Hát ezaz hogy ez még csak nem is BMW-s, hanem csak álmodozik egyről. Az ilyennek nem való semmilyen autó, mert csak veszélyeztetne az utakon másokat. Gondolom ezzel a BMW-sek is egyetértenek hogy nincs szükségük ilyen emberekre a társaságukban.
Én amúgy a második privátja után már letiltottam, hogy ne kaphassak tőle üzenetet és nem is kaptam.
Újabb szép üzenet a kérdezőtől....sugárzik az értelem:"Majd mingyá írok még egyet az k$rva isten le$$opod a ge$imet!"
Ha már valakinek beszólsz akkor legalább legyen benne értelem...mert ebben nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!