Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hyundai Atos vagy Daewoo...

Hyundai Atos vagy Daewoo Matiz? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Üdv! Ha kerhetem csak tapasztaltak válaszoljanak! Arra lennék kíváncsi, hogy melyik autó megbízhatóbb? Tudom tudom vegyek másikat, vegyék nagyobbat stb de nekem ez a 2 tetszik :-)

Érdekelne, hogy melyiknek jobb a motorja, melyik stabilabb és melyik autónak jobb a kuplungja,felfüggesztése és a váltója.

Köszi a válaszokat.

Ha kerhet

2016. júl. 8. 22:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Minden autó olyan amilyen a gazdája ! Ha oda van rá figyelve rendesen szervizelve amikor kell, akkor egy 15 éves kocsi jobb állapotba lehet mint egy elhanyagolt 8-10 éves.

HYUNDAI ATOS (1998 − 2008) gyártották, 2 fajta motorral változó felszereltséggel,akár ABS-el, légzsákkal, klímával és szervokormánnyal is; Különösebb tipusra jellemzö hibárol én nem hallottam, van ismerös akinek régebb óta ez van jön-megy teszi a dolgát a kis kocsi.

DAEWOO MATIZ (1998 − 2004) majd a végén Schevrotlett matiz néven 2 féle motor és változó felszereltség itt is. Nekem egy 2000 kiadásu matizom van, eltel idöben semmi komolyabb gond nem volt vele, szervizelést mindig idöbe megkapta fogyasztás Kb 6 liter, kuplung váltó, jól müködik. Ha van kiszemelt kocsi azt mondom ülj bele próbáld ki, hogy tetszik e.

2016. júl. 9. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!