Hyundai Atos vagy Daewoo Matiz? Részletek lent.
Üdv! Ha kerhetem csak tapasztaltak válaszoljanak! Arra lennék kíváncsi, hogy melyik autó megbízhatóbb? Tudom tudom vegyek másikat, vegyék nagyobbat stb de nekem ez a 2 tetszik :-)
Érdekelne, hogy melyiknek jobb a motorja, melyik stabilabb és melyik autónak jobb a kuplungja,felfüggesztése és a váltója.
Köszi a válaszokat.
Ha kerhet
Minden autó olyan amilyen a gazdája ! Ha oda van rá figyelve rendesen szervizelve amikor kell, akkor egy 15 éves kocsi jobb állapotba lehet mint egy elhanyagolt 8-10 éves.
HYUNDAI ATOS (1998 − 2008) gyártották, 2 fajta motorral változó felszereltséggel,akár ABS-el, légzsákkal, klímával és szervokormánnyal is; Különösebb tipusra jellemzö hibárol én nem hallottam, van ismerös akinek régebb óta ez van jön-megy teszi a dolgát a kis kocsi.
DAEWOO MATIZ (1998 − 2004) majd a végén Schevrotlett matiz néven 2 féle motor és változó felszereltség itt is. Nekem egy 2000 kiadásu matizom van, eltel idöben semmi komolyabb gond nem volt vele, szervizelést mindig idöbe megkapta fogyasztás Kb 6 liter, kuplung váltó, jól müködik. Ha van kiszemelt kocsi azt mondom ülj bele próbáld ki, hogy tetszik e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!