WTF? Ennyire drága lett a jogsi meghosszabbítása?
"Meg alvászavar-vizsgálat? Atyaúristen!"
Megint a fészbúkos hülyeség!
A családorvosod (gy.k: háziorvos, körzeti orvos) állítja ki az igazolást, és ő dönti el, hogy kell-e valamilyen szakvizsgálat. Az esetek többségében megkérdezi hogy vagy, néha vérnyomást mér, ritkán elolvastatja a táblát, majd kiadja az igazolást.
Az alvászavar vizsgálat se kötelező, csak valaki telekörtölte a fészt vele...
8-as:
Már olvastam, de a jogszabályt is! No és ha értően olvasnál, akkor ezt is értelmezhetted az általad linkelt oldalon:
"2015 áprilisától ugyanis azokat a gépjárművezetőket, akiknél felmerül az obstruktív alvási apnoé szindróma gyanúja, szűrővizsgálatra utalják be"
Szóval, akinél felmerül a gyanú! Mikor merülhet fel a gyanú? Ha a családorvos kérdésére azt válaszolod: "Kösz doki, de nem érzem jól magam, nem tudok aludni rendesen."
Nem a pontozáson múlik, de kb. úgy zajlik a vizsgálat, ahogy leírtam. Párszor már hosszabbítottam a jogsimat nem úgy mint azok, akik lepontoztak!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!