Ha valakit bemérnek a belvárosban 150km/h -val, az mire számíthat?
Az illető, mikor észlelte a traffit, már mindegy volt, mert épp felfelé pakolgatta a BMW-n a sebességet.
Mindegy mindegy alapon rányomott egy kövéret, hogy legalább akkor már a fotó legyen jó.
Ugyanide egy másik kérdés.
Az utast, aki az anyósülésen ül ilyenkor, azt is büntetik?
Esetleg akkor ha egy általános nemzetközi karjelzést mutat a fotó miatt?
Az autó tulajdonosa felel (objektív felelősség).
A törvény a gyorshajtást bünteti, nem azt, hogy valaki középső ujjat mutat a traffipaxnak.
2.válaszíró.
Én most léptem be erre az oldalra, nem tudom miről írsz.
De ha még itt van a kérdés, akkor mindjárt megnézem.
Kösz hogy írtad.
"Ha ilyen esetben kiküldik a csekket, hivatkozhat arra hogy a délelőtti napsütés abban a szögben ahogy az autót érte, elvakította, és nem érzékelte a normál látómező csökkenése miatt a km órát, az autó meg olyan tökéletesen hangszigetel, hogy a sebességet sem érzékelte?"
Természetesen hivatkozhat. Az, hogy egy jót röhögnek majd rajta, és utána ugyanúgy kifizettetik a büntetést, ezen nem változtat.
Megtaláltam azt a kérdést, amit a 2.válaszíró gondolt.
Nem semmi, ami ott van.
De a kérdésemre visszakanyarodva, erre válaszoljon már, aki ide ír.
"Ha ilyen esetben kiküldik a csekket, hivatkozhat arra hogy a délelőtti napsütés abban a szögben ahogy az autót érte, elvakította, és nem érzékelte a normál látómező csökkenése miatt a km órát, az autó meg olyan tökéletesen hangszigetel, hogy a sebességet sem érzékelte?"
Ha már ezt komolyan kérdezed, akkor komolyan is válaszolok!
Hivatkozhat még a zaklatott gyermekkorára is,
hogy apa nélkül nőtt fel,
hogy nem ismeri a számokat,
hogy mákostésztát evett ráksalátával.
Ezek kb ugyanannyit nyomnak a latba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!