Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy Európában a SUVok piaca nő a leggyorsabban?

Figyelt kérdés

Tehát, egyre többen vesznek Suvot.

Nem véletlen.

Én már évek óta egy X-trailt tartok.Nem túl nagy, de kellemes.

Én is, leginkább egy Touareg vagy Q7 méterű Suvra vágyom.

Eleganciában persze nem veszi fel a versenyt a közép, felső-közép vagy magasabb szintű limuzinokkal.

Egy Suv-ba beszállsz és nem bemászol, magasabb embereknek főleg kémyelmesebbek.

Emellett, egyfajta presztizs is Suvot tartani.

2016. júl. 7. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A SUV egy lehetőség, aki olyat akar, és megteheti, SUV-ot vásárol a másik ember családi egyterűt, limuzint coupét, buszt, teherautót, helikoptert, repülőt, vagy hajót :-)

Voltak, vannak, lesznek divatosnak kikiáltott formák, amelyekért plusz kiadásokra is hajlandóak a rajongók, az autóiparban most a SUV-ok, amelyekre nyugodtan rádobhatnak némi plusz felárat a forgalmazók, úgy is eladhatóak

2016. júl. 7. 14:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Semmit, meg tudom érteni a SUV vásárlókat. Bizonyos szinten valóban presztízs kérdés lett a SUV vásárlás, ezért is van a tehetősebbeknek SUV.

Meg aztán minden hónapban kijön egy-egy teljesen új modell, olyan márkáktól is, akik eddig soha nem gyártottak hasonlót... Már a Porschénak is van SUV, sőt még a Bentley is tervezi, de minden valamire való autómárkának is van már több SUV modellje is. Így nyilvánvaló hogy nő a piac és a vásárlók száma.

2016. júl. 7. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Most ez a divat, ezt veszik. Én személy szerint örülök neki, mert az itthoni utak állapota azért néha meg is kívánja. Arról nem beszélve, hogy a négykerék hajtásnak sok áldásos hatása van, mind csúszós úton való haladás, mind elektronika, menetstabilizáló rendszerek szempontjából. Már rég az összes személyautónak négykerék hajtásúnak kellene lennie. Kár, hogy még mindig nem azok és hogy csak a SUVokban terjedtek el.
2016. júl. 7. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!