Mit gondoltok arról, hogy Európában a SUVok piaca nő a leggyorsabban?
Tehát, egyre többen vesznek Suvot.
Nem véletlen.
Én már évek óta egy X-trailt tartok.Nem túl nagy, de kellemes.
Én is, leginkább egy Touareg vagy Q7 méterű Suvra vágyom.
Eleganciában persze nem veszi fel a versenyt a közép, felső-közép vagy magasabb szintű limuzinokkal.
Egy Suv-ba beszállsz és nem bemászol, magasabb embereknek főleg kémyelmesebbek.
Emellett, egyfajta presztizs is Suvot tartani.
A SUV egy lehetőség, aki olyat akar, és megteheti, SUV-ot vásárol a másik ember családi egyterűt, limuzint coupét, buszt, teherautót, helikoptert, repülőt, vagy hajót :-)
Voltak, vannak, lesznek divatosnak kikiáltott formák, amelyekért plusz kiadásokra is hajlandóak a rajongók, az autóiparban most a SUV-ok, amelyekre nyugodtan rádobhatnak némi plusz felárat a forgalmazók, úgy is eladhatóak
Semmit, meg tudom érteni a SUV vásárlókat. Bizonyos szinten valóban presztízs kérdés lett a SUV vásárlás, ezért is van a tehetősebbeknek SUV.
Meg aztán minden hónapban kijön egy-egy teljesen új modell, olyan márkáktól is, akik eddig soha nem gyártottak hasonlót... Már a Porschénak is van SUV, sőt még a Bentley is tervezi, de minden valamire való autómárkának is van már több SUV modellje is. Így nyilvánvaló hogy nő a piac és a vásárlók száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!