1.4 millióból egy kései évjáratú Opel Astra G 1.4 vagy egy korai évjáratú Astra H 1.4?
Szerintem astra h. Abban már vannak újak dolgok a g-hez képest.
Mondjuk az sx4 az egy nagyon tartós kocsi. Sokan azt mondják hogy nem húz annyira. Szerintem a 2 közül valamelyiket.
Ha talàlsz olyan kocsit ami tetszik belinkelnéd.
A Vectra C-k nem tetszenek? Ennyiért tudnál venni egy vállalhatót szerintem! Tágaasabb, élhetőbb a beltere mint a H astrának. Szerintem teljesen jó az astra is, egy sima szívó benzinessel nem lehet nagy gondod, de én szűkösnek találtam a belsejét. (nyilán szubjektív)
Ha astra mellett döntesz, legalább 1,6-ost vegyél, azzal teljesen kényelmes. Vezettem 1.4-essel, elment azzal is, de azért nem egy gyorsulóművész!
Én fél éve vettem Vectrát, gondolkodtam az astrán is de aztán végül csak ez lett! 1,8-as benzinest sikerült vennem, kicsit féltem, hogy a nagyobb kasztni miatt kevés lesz a motor, de nagyon kellemeset csalódtam benne. Nem kell aggodalmaskodni egy előzésnél, hogy beférsz-e, van benne egy kis tartalék, persze azért messze van egy turbódieseltől, de kellemes! Ezzel a motorral az átlagfogyasztásom 7,3 l, ami teljesen baráti, nem számítottam ennyire alacsony értékre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!