Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szagos még mindig...

Miért szagos még mindig kicsit a klímám?

Figyelt kérdés
még ózongenerátoros tisztítás után is érzek egy kis furcsa szagot,de csak a klíma leállítása után.Miért van ez?
2016. júl. 6. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert az nem tisztít, csak fertőtlenít. A befúvórendszert meg lehet ellepte a gomba. Vagyis a döglött gomba. Meg a hőcserélőt.

Vagy a kondenzvíz kiengedő cső eldugult és a tálcában megáll a víz, ami possad. Csepeg szépen ki a víz meleg nyári napon a kocsi alá?

2016. júl. 6. 12:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert először ki kell mosni a hőcserélőt, utána érdemes csak ózonozni. Én szoktam vegyszert benyomatni, utána slaggal kimosatom. Ilyenkor már nincs szaga, de még rányomatom az ózont is.

Olyan helyre vidd, ahol maga a generátor nagy méretű. Az ilyen kis telefondoboz méretű játékszerek semmit nem érnek.. Plusz ózon előtt tegyél be mindig tiszta pollenszűrőt.

Persze fontos, hogy kondenzvíz kivezető tiszta legyen.

2016. júl. 6. 12:39
 3/4 A kérdező kommentje:
azt hittem az ózongenerátor mindent tisztít és fertőtlenít.amúgy kb 25*25cm -es kütyü volt.
2016. júl. 6. 12:55
 4/4 A kérdező kommentje:
nem vettem észre,hogy csepegne a kocsi alá a víz.
2016. júl. 6. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!