Miért szagos még mindig kicsit a klímám?
Figyelt kérdés
még ózongenerátoros tisztítás után is érzek egy kis furcsa szagot,de csak a klíma leállítása után.Miért van ez?2016. júl. 6. 12:11
1/4 anonim válasza:
Mert az nem tisztít, csak fertőtlenít. A befúvórendszert meg lehet ellepte a gomba. Vagyis a döglött gomba. Meg a hőcserélőt.
Vagy a kondenzvíz kiengedő cső eldugult és a tálcában megáll a víz, ami possad. Csepeg szépen ki a víz meleg nyári napon a kocsi alá?
2/4 anonim válasza:
Mert először ki kell mosni a hőcserélőt, utána érdemes csak ózonozni. Én szoktam vegyszert benyomatni, utána slaggal kimosatom. Ilyenkor már nincs szaga, de még rányomatom az ózont is.
Olyan helyre vidd, ahol maga a generátor nagy méretű. Az ilyen kis telefondoboz méretű játékszerek semmit nem érnek.. Plusz ózon előtt tegyél be mindig tiszta pollenszűrőt.
Persze fontos, hogy kondenzvíz kivezető tiszta legyen.
3/4 A kérdező kommentje:
azt hittem az ózongenerátor mindent tisztít és fertőtlenít.amúgy kb 25*25cm -es kütyü volt.
2016. júl. 6. 12:55
4/4 A kérdező kommentje:
nem vettem észre,hogy csepegne a kocsi alá a víz.
2016. júl. 6. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!