Autós iskolát váltottam és lassan 2 hete még nem jött meg vmi papír a hatóságtól hogy vezethessek végre az új iskolában is, hol kell reklamálni?
az elözö iskolámban azt mondták 2-3 nap.az újban 1hetet de most már majdnem 2hét eltelt.egyáltalán milyen papírt kell arról küldeni hogy másik iskolánál vagyok a hivatalnak az iskola részére?nem mindegy az a közlekedési hivatalnak és mit kell húzni az időmet? hova kéne bemennem reklamálni hogy legyen már valami?közlekedési hivatal?1 darab papírra amire azt írják hogy másik suliba vagyok arra kell várni heteken át?a suli szerint sem szokott eddig tartani.
nagyon "jó" hogy pár óra vezetés után már most van 3 hét kihagyásom így aztán lehet készülni a sikeres vizsgára...
Hiszti :-)
Neked kellett volna kézbe venni az irányítást, ha ennyire számolod a napokat. 2-3 hetes szünetek előfordulhatnak úgy is, hogy tulajdonképpen senki nem okolható, de a lényeg az iskolaváltással kapcsolatban:
A régi iskolának kell kiállítani egy átadó dokumentumot, amilyen le van írva, hogy eddig mit tanultál, ami a NKH felé igazolva van (sikeres KRESZ vizsga, gyakorlati órák száma).
Ezzel a papírral kell jelentkezni az új iskolában, ahol kiállítják az új kartonodat, a NKH-nál jelentik a változást, ott elkönyvelik, iktatják...
Neked nem küldenek semmit a hivatalból, ha érvényesítve van az új kartonod, mehetsz vezetni.
Találd ki, hogy most melyik iskolánál van félre tolva az ügyed (nem kellene találgatnod, ha az átadót saját kezűleg vitted volna át)
ez a hivatali iktatós rész megy most már lassan 2 hete mert a kartonom még mindig nem érvényes.
szerintem egy szebb napokat látott titkárnőnek ötperces munka ne tartson két hétig.
nem szokásom hisztizni kösz. ha én tartoznék a hivatalnak akkor ugye nem lenne várakozási idő egyből küldenék a csekket.de én meg legyek türelmes?nem ingyen kapom a jogsit és határidőket is szabnak hozzá szóval itt nincs helye türelemnek.vagy majd a vizsga díjat én sem előre fizetem hanem utólag 3 héttel?:) lehet? na akkor...
amúgy kösz a leírást.de akkor is túl sokáig tart nekik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!