Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Angliában UK hogyan lehet...

Angliában UK hogyan lehet jogosítványhoz jutni?

Figyelt kérdés
Bejártam több kerületet és nem nagyon láttam Drive School-t, csak gyakorlati oktatót. Vagy az elméletet ők a középiskolában megtanulják?

2016. júl. 5. 11:01
 1/4 anonim válasza:
Ha jól tudom, interneten kell csinálni a dolgokat. Többet nem tudok segíteni, bocsi :/
2016. júl. 5. 11:08
 2/4 anonim válasza:

[link]

Itt minden le van irva

2016. júl. 5. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Rengeteg van. Bár praktikusabb úgy keresni, hogy beírod a keresőbe. Driving school vagy Driving Lessons
2016. júl. 5. 12:01
 4/4 Norman Bates válasza:

Szia, en epp most csinalok itt(angliaban) jogsit.

Eloszor igenyelsz provisional licencet (tanulo jogsi) £43 postan, talan £34 ha neten igenyled, en a theory test konyvet olvastam el, utana a telomra letoltottem az offical dvla test alkalmazast ahol rengeteget gyakoroltam a kerdeseket.

A gov.uk oldalon belul a provisional szamaval tudtam belepbi idopontot foglalni theory testre. Ott mesz vizsgazni az elmeletbol, a provisionalt vinned mell, kulonben nem kezdheted el a vizsgat.

Ezutan megtanulod a gyakorlatot. Az en oktatom £28 ker egy masfel oras alkalomert. En jelenleg itt tartok. Egyebkent barki tanithat vezetni, akinek legalabb 3 eve van jogsija, de az L betut fel kell tuntetni elol hatul es a provisional nalad kell h legyen.

Fizetni csak hivatalos oktatonak fizethetsz, mas csak ingyen tanithat.

2016. júl. 9. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!