Mennyivel lehetnek drágábbak egy amerikai autóhoz az alkatrészek?
Figyelt kérdés
Leszeretném cserélni a kocsimat és láttam egy Toyota Corolla-t a neten elég jó áron és jó állapotba ami Az USA bol hoztak be és nagyon megtetszett de nem tudom hogy mennyire érné e meg 1 millióért.Főleg ha drágábbak az alkatrészek hozzá.2016. júl. 2. 12:35
1/4 anonim válasza:
Nem drágábbak, csak nem kapsz hozzájuk akárhol.
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor lehet kapni na de hol?
2016. júl. 2. 12:50
3/4 anonim válasza:
Most ezt nem értem.
Egy sima Toyota Corolla NEM amerikai autó, attól függően, hogy honnan hozták be.
Nekem pl. tényleg amcsi kocsim van.
Borsosak az árak, nagyon-nagyon ritkán tudsz bontóban vagy a neten alkatrészt találni, de valamit valamiért.
4/4 anonim válasza:
Neten lehet rendelni az USA-ból. Az ottani piacra gyártott (és ott készülő) Toyotához nem kapsz jó eséllyel semmit itthoni alkatrész kereskedésekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!