Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vált ki ilyen indulatoka...

Miért vált ki ilyen indulatokat a Land Rover az utakon?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja vezetek egy Land Rover Discovery-t és azóta folyamatosan belémkötnek minden ok nélkül az utakon. Értetlenül állok a jelenség előtt. Néhány példa a közelmúlt eseményeiből: 1. haladok normális sebességgel teljesen szabályosan a saját sávomban. Jön szembe egy Volkswagen Polo, majd amikor egymás mellett elhaladtunk az ablakon kihajolva érces hangon kiabált nekem a sofőrje, hogy a k. anyád! 2. Megint csak haladok szabályosan egy kétsávos úton a külső sávban amikor a belső sávban mellém érkezik egy koszos, munkásokkal teli furgon. Szándékosan haladtak mellettem és kikönyökölve az ablakon látványosan bámultak rám és mutogattak. Úgy tettem mintha nem látnám és nem reagáltam mert éreztem, hogy baj lenne belőle. Letértem az útról a következő lehetőségnél. 3. A belvárosban mentem, amikor egy kereszteződésnél megálltam, elsőbbséget adva egy piros Suzukinak. Miközben befordulva elhaladt mellettem kikiabált a sofőr, hogy: "Ne villogjál!" 4. Éppen leparkoltam Budapest egyik nem túl biztonságos részén amikor jött három szakadt pali, gondolom egy kocsmából hazafele, és azt mondták: "mit menőzöl a Land Roverrel? Reggelre nem lesz itt!" Annyit mondtam, hogy hagyjatok békén, majd kerestem kicsit távolabb parkolóhelyet. 5. Tegnap egy áruház parkolójából fordultam ki tolatva jobbra, amikor balról jött egy idősebb házaspár a bevásárlókocsit tolva. A férfi rosszalló tekintettel nézett rám és látszott, hogy fröcsögő szájjal szidalmaz. 6. A belvárosban haladtam egy szűk utcában amikor utolértem egy öreget aki a biciklijével kacsázott előttem. Nagy nehezen lehúzódott az utca szélére, hogy elférjek, majd amikor haladtam el mellette azt kiabálta nekem: "hogy nem bírsz kiszállni..." Ennek visszakiabáltam, hogy: "Addig örülj míg nem szállok ki!" :D Ezeken kívül is történtek még beszólogatások, de ennyivel talán sikerült érzékeltetnem a helyzetet. Kiváncsi vagyok, hogy a Land Rover miért szúrja a szemét sok embernek.

2016. júl. 2. 10:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem azért pontoztalak le amiért nem értesz velem egyet, hanem mert egy arrogáns bunkó módjára válaszoltál. Ezt le lehetett volna írni sértegetés nélkül, normálisan is.
2016. júl. 2. 14:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Teljesen hidegen hagy a fel/le pontozás - ettől függetlenül újraolvasva a válaszomat, semmi sértő nem volt benne. Még annyit sem mondtam rád, hogy hülyegyerek.
2016. júl. 2. 14:38
 13/15 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok.

Én mi rosszat mondtam?

2016. júl. 2. 19:46
 14/15 A kérdező kommentje:
4-es: bocsánat, Te semmit, az 5-ösnek szántam. :)
2016. júl. 2. 19:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Pár éve használok Disco-t, igaz, eggyel régebbi évjáratút, de még nem találkoztam ilyennel és másoktól sem hallottam hasonlót. Szerintem valami más probléma lehet a háttérben, nem az autód típusa. Esetleg itt érdeklődj, hogy más is találkozott-e már ilyennel:

[link]

2016. júl. 4. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!