Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hondások! Miért utáljátok a...

Hondások! Miért utáljátok a Volkswageneseket?

Figyelt kérdés

2016. júl. 2. 08:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%

Mert a honda "nagy japán benzines pörög ,és hangos ,míg a vw német és echte dízel oldalú ,inkább nyomaték és "német presztizs" illetve dízel korom,a turbo miatt is ,mert 5-6 literes fogyasztás ugyanúgy 90 lóerőnél ,míg a hondánál a 90 lóerős civic inkább 8-10 liter körül fogyaszt...

Aki az egyiket vallja ,és olyan beállítottságú a másikat leszólja ,annyi...

2016. júl. 2. 08:30
 2/12 Tomcatters ***** válasza:

En is Hondás vagyok , és n3m utálom a Volkswageneseket , ez butaság,csak mert van egy két majom mind két táborba es beszologatnak egymasnak .... na bumm egeszsegükre :)

Ismerősömnek van egy civic type-r es egy vw golf 5 2.0 pd je .....

2016. júl. 2. 09:04
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
Passat B5 kombi 1.9 110le tdimmel reggelire szoktam hondákat enni , azok csak zúgnak teljesítmény meg egyenlő a nullával !!!!
2016. júl. 2. 09:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is vw-s vagyok. Passat b8.(240le) Semmi bajom a hondával csak nem az én stílusom. Nem csak azért mert nagy dízeles vagyok. Feleségemnek benzines civic-je van. Apósom hondás,neki cr-v-je van és benzines.
2016. júl. 2. 09:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Én a hondások táborát erősítem 1999 es évjáratú teljesen gyári szívó 1998ccm s2000 250 le :)
2016. júl. 2. 10:23
 6/12 anonim ***** válasza:

#5 azért az s2000 meg az nsx egy kicsit más tészta. Itt az 1.4 nagykipufogós civikről és a kormoló 1.9tdi ről megy a párharc.

Én mondjuk inkább megyek pályán 100-200kmt egy 1.9tdivel minthogy ott zúgjon a fülembe a nagykipufogó 1,5 óráig.

2016. júl. 2. 11:30
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen,de szerintem akik eddig válaszoltak pont h nem 1.4 civicekkel nyomulnak

Tomcattersis hetente leírja h 2 literes accordja van ,akkor b8 passat se 1.9 tdi

:D Ezért gondoltam én is leírom :D

2016. júl. 2. 11:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért amiért az Audis a BMW-st, a BMW-s a Hondást, a Hondás a Volkswagenest... blablabla....

#2 Rátapintott a lényegre. Minden táborban vannak majmok, akik nem tudják normálisan elintézni az asszonyt az ágyban, ezért az autójukkal dobogtatják a mellkasukat mint valami gorillák.

Nekem speciel BMW-m van (ráadásul régebbi) és komolyan, nem egyszer elgondolkodtam már rajta hogy eladom a sok márka"társ" miatt. Gondolom nem kell ecsetelnem hogy mennyi paraszt van ennél a márkánál.

2016. júl. 2. 12:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Normális jelenség, mindkettőből sok van, igy természetes hogy kialakul egy egészséges harc a két tábor között. Ráadásul gyökeresen más felfogás alapján gyártott autók, mégis az emberek akik veszik, nagyjából hasonlóak.
2016. júl. 2. 12:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Peugeot 206 RC-t hajtok ,de őszintén nem venném egyiket sem...

CRX-em volt,"fél civic" ,köszönöm nem kellene mégegyszer,illetve dízel sem,csak toyota-t vennék! Esetleg mazda-t!

2016. júl. 2. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!