Ha veszek egy autot megcsinálom a törzskönyvet eredet vizsgát, de nem tudom ma már át iratni csak majd jövö héten, vezethetem igy az autot mig nincs a nevemen?
Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 08:30
1/5 Mózes Adrián válasza:
Persze! Úgy tudom 30. napon belül kell átíratni.
2/5 anonim válasza:
15 naptári napod van arra, hogy a nevedre irasd. Vezetheted nyugodtan, de biztosítást mindenképpen köss!
3/5 A kérdező kommentje:
méh egy kérdésem lenne, egy ismerősöm mondta hogy akitől veszem ak ocsit néha trükközik, az lrdekelne hogy a frogalmiba be van e jegyezve ha véletlen ki van vonva a forgalombol v ilyesmi
2016. júl. 1. 08:51
4/5 anonim válasza:
Véletlenül nem vonják ki forgalomból az autót!
:D
Az ideiglenes kivonás be van jegyezve, a fiktív nincs, de ha rendőr igazoltat, akkor majd szól róla, mielőtt elveszi a forgalmit!
:)
5/5 anonim válasza:
A törzskönyvet se te csinálod, majd küldik átírás után az újat. A régit pedig meg kellett kapnod az eladótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!